TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-03 13:50
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-18)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-18)


Šiandien galite sulaukti svečių iš kito miesto ar gyvenvietės, arba patys būsite pakviesti aplankyti tolėliau gyvenančių giminaičių. Visai netikėtai, pokalbis su vyresniu žmogumi gali padėti jums išspręsti įsisenėjusią meilės problemą. Bendraudami su aplinkiniais, pasistenkite nesuteikti pagrindo savo mylimam žmogui pavyduliauti!



Šiandien išgyvensite tikrą jausmų dramą, todėl, norėdami neprarasti savitvardos ir prablaškyti niūrias mintis, aplankykite seniai matytus draugus, prisiminkite tolėliau gyvenančius giminaičius. Pasidalinkite savo nerimu ir galbūt sulauksite ypač vertingo patarimo, padėsiančio išvengti didesnės šeimyninės krizės.



Šiandien jūsų ramius ir harmoningus santykius su mylimu žmogumi gali sudrumsti seniai užmiršta nuoskauda. Bendraudami, pasistenkite išlikti kuo ramesni ir nepriekaištaukite dėl partneriui dėl visko iš eilės. Prieš ką nors sakydami, pasistenkite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies. Galbūt viskas ne taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio?



Šiandien būsite jautresni nei įprastai, todėl visai nenuostabu, jeigu perdėtai reaguosite į kai kurias, gana įprastas situacijas. Jau po pietų jums teks paminti savo išdidumą ir nusileisti – juk nenorite susipykti su artimaisiais prieš pat savaitgalį?! Instinktyviai vengsite bet kokios intelektinės veiklos ir svajosite apie atpalaiduojantį laisvalaikį.



Šiandien norėsite daugiau laiko praleisti vieni, pamąstyti, o tai gali visiškai prasilenkti su jūsų mylimo žmogaus ar šeimos narių planais. Priimdami sprendimus, vadovaukitės nuojauta, ir nekreipkite dėmesio į aplinkinių reikalavimus. Dabar svarbiausia tai, ko norite jūs!



Šiandien skirkite daugiau laiko intelektualinei veiklai: skaitykite knygas ar žiūrėkite dokumentinius filmus. Net jeigu manote, kad jūsų sprendimo gali nesuprasti kai kurie šeimos nariai, nesijaudinkite – dabar svarbiausia patenkinti jūsų pačių poreikius!



Šiandien nebūsite patys kalbiausi pašnekovai, tad nenuostabu, kad trokšite praleisti daugiau laiko vienumoje, su savo mintimis. Bent jau kol kas pasistenkite susilaikyti nuo didesnių pirkinių ar kitokių investicijų. Šiandien daugiau galvokite apie kasdienius dalykus ir neeksperimentuokite!



Vienas iš artimų bičiulių šiandien gali netesėti kadaise jums duoto pažado. Nors susiklosčiusi situacija siaubingai jus siutins, pasistenkite neprarasti kantrybės ir objektyviai įvertinkite tokio draugo poelgio priežastis. Lankstumas padės jums išvengti siaubingo konflikto, galinčio sugriauti ilgus metus puoselėtus santykius!



Dar priešpiet jus pasieks puikios naujienos, susijusios su tolimesnėmis kelionėmis ir kai kuriais jūsų ateities planais. Kaip bebūtų, neskubėkite priimti galutinio sprendimo prieš tai gerai nepasitarę su mylimu žmogumi. Tikėtina, kad jis jau turi savų planų, kurie visiškai nedera su jūsiškiais!



Šiandien jausitės gana išsekę po savaitės darbų, tad nesikankinkite bandydami trūks plyš nuversti kalnus. Užuot vertęsi per galvą, atsipalaiduokite ir gerai pailsėkite. Venkite ilgų kelionių, atidėkite atsakingus darbo susitikimus ir rūpinkitės savo sveikata.



Labai tikėtina, kad šiandien rimtai susiimsite su giminaičiu dėl kadaise paskolintos nemenkos sumos pinigų. Neskubėkite jo smerkti ir pagalvokite, kad tikriausiai šis žmogus turi rimtų priežasčių šitaip elgtis. Bendraudami su artimaisiais, pasistenkite būti šiek tiek supratingesni!



Iš pažiūros visai nereikšmingas pokalbis šiandien gali atverti jums neregėtų galimybių. Tad bendraudami, pasistenkite kalbėti kuo konkrečiau ir venkite dviprasmiškų pasisakymų. Tai, ką nuveiksite šiandien, gali turėti lemtingos įtakos jūsų ateičiai!


admin · 2019-08-18 02:00 · 620 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt