TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-03 12:24
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-16)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-16)


Šiandien galite pakliūti į įtampos kupiną situaciją, tačiau pasistenkite nesikarščiuoti ir priimkite ją kaip netikėtą galimybę išspręsti įsisenėjusią problemą. Jeigu norite kažką pasakyti, iš anksto įsivaizduokite geriausią įmanomą diskusijos baigtį ir pirmyn – juk mintys materializuojasi!



Šiandien susipažinsite su keletu įdomių žmonių, kurie praplės jūsų akiratį pačiu netikėčiausiu būdu. Dėl šios priežasties būsite linkę apgalvoti santykius su kitais žmonėmis. Vis svarstysite, galbūt kai kurie iš jų nebėra verti jūsų draugystės? Priimdami lemtingus sprendimus neskubėkite. Dar keletas dienų ir susiklosčiusi situacija nušvis naujoje šviesoje.



Čiupkite sėkmę už uodegos ir atkakliai laikykitės, kol nenuveiksite visko, ką buvote suplanavę. Tiesa ta, kad šiuo metu planetos jums ypač palankios, tačiau tam, kad galėtumėte mėgautis norimais rezultatais, turėsite kaip reikiant pasistengti. Nenuleiskite rankų, susidūrę su pirmosiomis kliūtimis!



Jūsų šėlstanti vaizduotė kuria spalvingus paveikslus, todėl dienai įsibėgėjus gali tapti sunku atskirti, kur pramanai, o kur realybė. Turėkite tai omenyje pasakodami aplinkiniams apie savo planus ir prieš imdamiesi realių veiksmų būtinai suplanuokite keletą žingsnių į priekį.



Šiandien galite pajusti, kad aplinkiniai jūsų idėjas pasitinka ne taip pritariamai kaip visada. Pasistenkite to nesureikšminti ir pagalvokite, ką darote ne taip, kad situacija susiklostė būtent šitaip. Esate savo likimo šeimininkai, tad tikrai galite pakoreguoti situaciją, kad ji tarnautų jūsų naudai!



Šiandien niekaip negalėsite atsikratyti minties, kad kai kurie žmonės, kuriems skiriate daug savo laiko ir energijos, jums atneša daugiau galvos skausmo nei laimės. Susitelkite į mylimus žmonės ir pagalvokite, kokiais būdais parodote jiems savo prielankumą!



Išlaisvinkite vaizduotę ir pagalvokite, ko galėtumėte pasiekti, jeigu jūsų nevaržytų jokios aplinkybės. Šiandien planetos jums ypač palankios, tad užteks žengti pirmąjį žingsnį savo svajonės link ir visos kitos aplinkybės susidėlios jūsų naudai savaime.



Šiandien derėtų prisiminti kadaise neįgyvendintus projektus. Galbūt esant dabartinėms aplinkybėms jie vis dėlto pateisintų jūsų lūkesčius? Galvokite pozityviai ir nesusikoncentruokite į detalės. Dabar užteks žengti pirmąjį žingsnį ir galėsite mėgautis gyvenimą užpildžiusia magija.



Šiandien ieškokite įkvėpimo kasdienybėje ir užuot gyvenę praeitimi, optimistiškai planuokite ateitį! Žvaigždės jums palankios, tad užteks žengti pirmąjį žingsnį, kad aplinkybės imtų klostytis jūsų naudai. Drąsiau!



Problemas spręskite vos pajutę jų užuomazgas. Leisdamiesi į diskusiją gerai apgalvokite kiekvieną savo teiginį. Ar norėtumėte, kad kažkas su jumis bendrautų tokia maniera? Kalbėkite aiškiai, nes nesusipratimai sukuria daug problemų, kuriems spręsti sueikvojama daug laiko ir energijos.



Jūsų materiali tikrovė atspindi jūsų tikėjimą savimi. Labai tikėtina, kad širdis jums sako elgtis vienaip, tačiau jūs darote visai ką kita. Atsigręžkite į savo svajones ir panaudokite savo galias joms įgyvendinti. Nusibrėžtos ribos savaime nėra blogai, tačiau tai neturėtų būti klinos sienos – palikite sau duris, per kurias galėtumėte išeiti iš savosios celės ir sutikti bendraminčius, kurie galėtų jums padėti!



Savo dangiškąją svajonę apgyvendinkite čia, žemėje. Jums reikia rasti konstruktyvų būdą veikti, nes svajonės ir iliuzijos pačios savaime skatins jus siekti malonumų ir atsiriboti nuo tikrovės. Sunkiausia šiuo metu bus įtikinti kitus jums padėti, tad pasitelkite visa išmonę ir fantaziją. Užuot kalbėję, parodykite jiems savo viziją!

 


admin · 2019-08-16 02:00 · 602 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt