AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių (skustų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
1 šaukštelis druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir nuvalytą svogūną sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina. Bulvių tarkius aš dar šiek tiek nusunkiu pro marlės gabalėlį, kad tešla nebūtų tokia vandeninga (nusunktame skystyje susidariusį krakmolą grąžinu atgal).
2.
Supilti šiek tiek paplaktą kiaušinį, suberti miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų (jo prireiks nemažai) ir tik tada formuoti blynelius. Kepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.