TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Melagiui ir tiesą sakant niekas netiki
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-08-15)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-08-15)


Šiandien planetos paskatins jus įsileisti į širdį net ir tuos žmones, kuriais visada abejojote. Nebijokite, žvaigždės jums šypsosi, tad galiausiai susirasite naujų bendražygių ir tikrai nenukentėsite dėl tokio savo atvirumo!



Šiandien būsite linkę labiau rūpintis kitų nei savo pačių interesais. Kaip bebūtų, planetos ragina jus prisiminti, kad tik jausdamiesi patys laimingi, galėsite optimaliai pasitarnauti aplinkiniams. Neišsižadėkite savo norų!



Šiandien planetos skatins jus kastis prie tiesos bet kokia kaina. Pasinaudokite įgimtu talentu bendrauti pačiomis įvairiausiomis temomis ir susirinkite visą reikiamą informaciją. Atkaklumas dabar atsipirks su kaupu!



Mėnulio pilnatis Vandenio žvaigždyne žada jums naujo etapo pradžią. Labai tikėtina, kad jums pavyks atsikratyti nenusisekusio profesinio projekto arba nelaimingų asmeninių santykių. Svarbiausia, neliūdėkite. Kažką užbaigę turėsite pakankamai jėgų atrasti kažką naujo!



Mėnulio pilnatis Vandenio žvaigždyne šiandien paskatins jus siekti harmoningų asmeninių santykių. Kuo anksčiau pripažinsite, kad partnerio unikalumas – tik privalumas, tuo greičiau galėsite mėgautis meile.



Šiandien planetos skatins jus išlįsti į viešumą. Nepaisant to, kad geriausiai į savo mintis įsiklausote būdami vieni, dabar puikiai jausitės klausydami bendraminčių patarimų. Pripažinkite nuomonių įvairovę ir pasistenkite iš jos pasiimti visa, kas geriausia.



Šiandien planetos paskatins jus mėgautis paprastais gyvenimiškais dalykais. Pasistenkite suvaldyti savo profesines ambicijas, pripažinimo siekį ir atverkite širdį pasauliui net tada, kai aplinkiniai atrodys uždari bei atšiaurūs. Jūsų skleidžiama širdies šiluma sugrįš visa glostančia gerumo banga atgal.



Gebėjimas prisitaikyti – viena geriausių jūsų būdo savybių ir šiandien planetos padės jai atsiskleisti visu gražumu. Pasinaudokite puikia proga išspręsti šeimynines problemas bei įveikti profesinius iššūkius.



Šiandien turėsite puikią galimybę pademonstruoti savo žinias bei patirtį, tad pernelyg nesistengdami savo pusėn sugebėsite patraukti net pačius skeptiškiausius oponentus. Būkite ryžtingi ir pasaulis šypsosis jūsų idėjoms!



Nors puikiai suvokiate, kaip svarbu laiku išpildyti kitiems duotus pažadus, šiandien planetos skatins jus atidžiau pasirūpinti savo pačių interesais. Atminkite, kad pervargę negalėsite niekuo padėti nei sau, nei kitiems. Tausokite sveikatą!



Mėnulio pilnatis Vandenio žvaigždyne šiandien paskatins jus leistis į atradimų kupiną dvasinę kelionę. Nepaisant to, kad jums netrūksta ryžto imtis drąsių visuomeninių projektų, asmeniniame gyvenime vis dar egzistuoja tam tikrų tabu. Tai puiki proga susivokti, kas yra kas!



Dėl Mėnulio pilnaties Vandenio žvaigždyne šiandien išgyvensite gana dviprasmišką dieną. Viena vertus, niekaip negalėsite atsikratyti šalto loginio mąstymo, kita, priimdami sprendimus, vadovausitės nenuginčijama nuojauta bei tuo metu užvaldžiusia nuotaika. Pasistenkite atrasti pusiausvyrą!


admin · 2019-08-15 02:00 · 622 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt