AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 kilogramai saldžiosios paprikos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek česnako
šiek tiek aliejaus
Marinatui:
3 stiklinės vandens
0.5 stiklinės acto 9%
0.5 stiklinės cukraus
1.5 šaukšto druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į iškaitintus stiklainius dedame po porą lauro lapų, po česnako skiltelę ir po keletą kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių.
2.
Paprikas perpjauname, išvalome sėklas ir supjaustome juostelėmis. Nuplikome verdančiu vandeniu.
3.
Marinatui skirtus produktus sudedame į puodą, užverdame, suberiame paprikas ir paverdame 2 - 3 minutes.
4.
Tada dar karštas paprikas sudedame į stiklainiukus ir užpilame marinatu.
5.
Ant kiekvieno stiklainiuko viršaus pilame po šaukštą aliejaus ir užsukame karštu vandeniu nuplikytais dangteliais.