TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Aleksandras Jokūbas Juvenalis Pilypas Arvystas Kantvydė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-08-14)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-08-14)


Švytėsite išskirtinumu, geranoriškumu ir diplomatija. Kad galėtumėte judėti pirmyn, svarbiausia nesustoti ir ieškoti bendraminčių bičiulių. Gyvenimas vyksta tik esamuoju momentu,todėl delsdami jį stabdote. Stebėkite žmonių jums siunčiamus ženklus, įsiklausykite į kitus, kai jie kalba apie savo problemas, dalinkitės savo įžvalgomis. Jūsų veikla duos nuostabių rezultatų, jei tik atsižvelgsite į aplinkinių poreikius.



Būsite visiškai atsidavė savo darbui, o tai reiškia, kad galite tapti labai įtakingi. Džiaugsitės sugebėdami atitikti aukščiausius šių dienų standartus, bet nesileiskite apsvaiginami sėkmės,kad nepamirštumėte savo kasdienių įsipareigojimų. Lipdami sėkmės kopėčiomis aukštyn, retkarčiais paklausykite, ką jums sako vidinis kritikas. Galbūt jis privers jus pasverti savo idėjas dar kartą, tačiau tai leis tik dar užtikrinčiau siekti savo tikslų.



Gyvenimo kelionė nuneš jus į naujas dar neregėtas vietas. Nesvarbu, ar tai iš tiesų kažkokia reali vietovė, ar tiesiog naujai mintyse užgimusi vizija, smalsiai ją tyrinėkite ir ieškokite galimybių naujai veiklai. Atidžiai įsiklausykite į tai, kas sakoma jums ir pasistenkite nepraleisti informacijos, kuri galėtų būti jums naudinga. Gali būti, kad naujos žinios gerokai pakoreguos jūsų nusistovėjusius įsitikinimus. Nesipriešinkite tam – keiskitės ir keiskite pasaulį.



Trokštate būti pripažinti, bet tuo pačiu nemėgstate atsiverti – jums tai prilygsta apsinuoginimui. Baimė būti pastebėtiems neleidžia jums patirti tikro artumo jausmo - nesvarbu, ar kalbame apie materialinius resursus, ar santykius su kitais žmonėmis. Iš pradžių tai atrodys labai nemalonu, bet galiausiai atsiverdami ir palikdami vietos emocijoms pasijusite išsivadavę. Dar niekas neužaugo be lašelio skausmo.



Pažadai ir įsipareigojimai svarbūs ne tik tarp bičiulių, bet ir su tais, su kuriais turite oficialius darbo santyklius. Tarp meilės ir neapykantos tėra plona riba, todėl gerbkite žmones, su kuriais turite reikalų, ir stenkitės nieko nepriimti pernelyg asmeniškai. Atsižvelkite į tai, kad jūsų sėkmė didžia dalimi priklauso nuo jūsų santykių su partneriais, todėl stenkitės su jais elgtis teisingai – ilgalaikėje perspektyvoje jums tai duos neįkainojamos naudos.



Jei norite sugeneruoti originalią, sau patiems neįprastą mintį, turite išmokti mąstyti nestandartiškai. Šiandien, ko gero, jums teks kasdienės ir visai įprasto užduotys, bet jūs turite galimybę jas atlikti pačiais neįtikimiausiais būdais, kurių iki šiol neišbandėte. Eksperimentuokite ir analizuokite, kas pasiteisino, o kas galbūt ne – tik taip tapsite savo srities inovatoriais. Rutina šiuo atveju yra jūsų sąjungininkė.



Permainų vėjai atneš jums daug džiaugsmo. Nesvarbu, ar dalyvautumėte varžybose, ar kurtumėte naujas idėjas, ar bendytumėte atskeisti dar nerodytus savo talentus – nerkite į veiklą stačia galva ir nesižvalgykite atgal. Kurkite, sukurkite iš naujo, pakeiskite tai, kas jau sukurta su užsidegimu ir užtikrintumu. Leiskite pasireikšti savo geriausioms savybėms ir nevaržykite savęs. Svarbiausias atlygis gyvenime – malonumas, jaučiamas dėl to, ką darote.



Kaip jaučiatės – taip ir atrodote. Tai, kaip esate auklėti, nemažai pasako apie jūsų saugumo jausmą, bet,ko gero, atėjo laikas pokyčiams šioje srityje. Prisiminkite praeitį ir senas svajones, ir pamatysite, kiek praeitis koreliuoja su jūsų dabartimi. Jei matote, kad kažko vis dar trūksta – pabandykite tai pataisyti ir įgyvendinti. Sutvarkykite savo vidų panašiai, kaip tvarkote ar remontuojate savo namus – tuomet suprasite, kokius tikslus reikėtų išsikelti savęs tobulinimui ir pajusite, kad kvėpuoti tapo žymiai lengviau. 



Objektyviau save įvertinti galite pamėgindami pažvelgti į save kitų akimis. Glaudžiau pabendraukite su aplinkiniais ir geriau suprasite, kurlink vystosi jūsų asmenybė. Nepatingėkite šnektelti su kaimynu arba tos pačios profesijos atstovasi, kurių veikla iki šiol nesidomėjote. Būkite atviri naujovėms, priimkite skirtingus nei jūsų požiūrius. Jūsų asmeninis tobulėjimas – jūsų rankose.



Kritiškai pažvelkite ne tik į savo finansinį stabilumą, bet taip pat į dvasines vertybes ir savivertę. Paklauskite savęs: ar tai, kaip jūs uždirbate pragyvenimui, atspindi tikrąją jūsų asmenybę? Ar nedarote kažko vien dėl to, kad padarytumėte įspūdi aplinkiniams? Nežiūrėkite pro pirštus į savo talentus ir įgūdžius – tai irgi jūsų savivertės dalis. Neignoruokite jos, išnaudokite savo vidinius turtus ir geičiausiai suprasite, kad jums nieko netrūksta.



Gyvenimas – žaidimas: išradingai prisistatykite visuomenei, tuo pačiu išlaikydami harmoniją tarp savo vidinio pasaulio ir to, kaip parodote save aplinkai. Jūsų sveikata ir gyvybingumas yra tikrų tikriausias veidrodis, kuris parodo, ar sugebate patenkitnti savo svarbiausius poreikius, ar mokate juos tinkamai išreikšti. Pripažinkite patys sau, kad jūsų balsas yra aktualus ir reikšmingas – tik tokiu atveju pasaulis tuo patikės.



Jūsų pasąmonėje slypi atsakymai į didžiausias Visatos paslaptis, jie laukia, kada jūs ten nusileisite. Ten taip pat glūdi jūsų paslaptys ir užspausti prisiminimai, kurie, beje, nėra tokie jau pavojingi ir neverti ten slėpti per amžius. Tai juk slegia! Išdrįskite pasakyti tai, ką anksčiau baimingai nutylėdavote, išlaisvinkite savo svajones, apšviesdami jas sąmoningumo šviesa.


admin · 2019-08-14 02:00 · 624 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt