TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Saulės diena Pasaulinė spaudos laisvės diena 1791 m. pirmosios rašytinės Konstitucijos Europoje diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-12)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-12)


Šiandienius jūsų planus gali sujaukti netikėtas draugų pasiūlymas, kuriam niekaip nepajėgsite atsispirti. Trokšite atsidurti įvykių sūkuryje, tačiau kartu neužmirškite savo įsipareigojimų. Dalyvaudami komandinėje veikloje, neišduokite savo įsitikinimų vardan bendro tikslo.



Planetos apdovanos jus netikėtomis progomis užsidirbti papildomų pinigų, tad ši diena bus ypač palanki dirbantiems protinį darbą, nuolat dalyvaujantiems derybose ir verslo susitikimuose. Būsite kupini inovatyvių idėjų, įgysite papildomų įgūdžių, neieškosite žodžio kišenėje ir kuo puikiausiai atliksite visas reikiamas analizes tikslui pasiekti. 



Viskas, ko šiandien imsitės, vyks sklandžiai ir lengvai. Taigi tai puikus metas imtis iniciatyvos darbe ir sužavėti kolegas, spręsti šeimos finansinius reikalus. Dirbdami, likite ištikimi savo principams ir venkite bet kokių spekuliacijų.



Nors kai kada nesate patenkinti savo gyvenimu, dažniausiai bijote rizikuoti, kad ką nors pakeistumėte. Šiandien žvaigždės jums šypsosi, tad daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir nuversite kalnus! Juk neprivalote paaukoti tai, ką jau turite, kad galėtumėte džiaugtis saugesne ateitimi!



Ši diena – puiki spręsti įsisenėjusias problemas, mat dabar planetos apdovanos jus novatorišku požiūriu ir išskirtine iškalba. Atvirai pasikalbėkite apie savo rūpesčių priežastis ir nusiteikite kompromisams. Turite puikią galimybę atsikratyti ilgai kamavusios įtampos ir judėti pirmyn!



Nors turite aibę reikalų, nebijokite viską palikę leistis į dvasinę kelionę! Jeigu aplinkybės jums neleidžia ilgiau pabūti natūralioje gamtoje ir niekaip negalite išgirsti savo vidinio balso, pasistenkite rasti laiko meditacijai ar maldai. Prisižadėkite sau, kad dabar daugiau dėmesio skirsite ilgalaikėms vertybėms ir niekur neskubėsite.



Pasistenkite įsijausti į beviltiško romantiko vaidmenį! Šiandien tai padės sustiprinti santykius su mylimu žmogumi, o galbūt netgi užmegsite naują jaudinančią pažintį. Nebandykite kiekvieno nutikimo paaiškinti per logikos prizmę ir nemanykite, kad žinote tiesiausią kelią į laimę. Būkite pasirengę prisitaikyti prie kintančių aplinkybių!



Patirdami bendradarbių spaudimą galite kaip reikiant susigadinti nuotaiką. Puikiai suvokiate, jog aplinkinių lūkesčiai viršija jūsų galimybes, tad vos prasidėjus dienai privalote nusistatyti aiškias ribas. Nesijaudinkite dėl to, kas ne jūsų valioje. Išlošite kur kas daugiau, jeigu iš anksto visus perspėsite, ką galite padaryti ir ko ne.



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute įkvėps jus ieškoti nuotykių. Taigi pasistenkite visus svarbiausius dienos darbus susitvarkyti iki pietų, kad vėliau galėtumėte atsipalaiduoti ir sekti savo širdies troškimais.



Šiandien galvoje suksis tūkstantis nuostabiausių idėjų, tad nė nenumanysite, kurios imtis derėtų pirmiausiai. Tam, kad pasiektumėte užsibrėžtą tikslą, teks pasiraitoti rankoves ir negailėti jėgų. Nesidrovėkite paprašyti labiau patyrusių kolegų patarimo, atsižvelkite ir į šeimos narių nuomonę.



Šiandien jausitės nesuprasti. Atrodys, kad net mylimas žmogus neįvertina jūsų pastangų ir nesuteikia taip reikiamos paramos sunkiausiu metu. Pasistenkite nesikarščiuoti ir į susiklosčiusią situaciją pažvelkite lanksčiau. Neleiskite, kad niūri nuotaika ir keletas nesusipratimų sugadintų ilgai puoselėtą draugystę.



Kasdienė rutina gali kaip reikiant atsiliepti jūsų sveikatai ir jeigu nesiimsite jokių permainų, turėsite tvarkytis su to pasekmėmis. Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute turi išskirtinės galios net mažiausiems žingsneliams: pakoreguokite savo mitybą, eikite miegoti pusvalandžiu anksčiau arba pradėkite mankštintis rytais – greitai pastebėsite, kaip gyvenimo kokybė gerėja!


admin · 2019-08-12 02:00 · 622 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt