TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-11)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-11)


Šiandien rizikuojate įsivelti į audringą barnį su vyresniu šeimos nariu. Kaip bebūtų, nemanykite, kad jūsų karštakošiškumas čia niekuo dėtas. Bendraudami pasistenkite būti lankstesni ir prieš kritikuodami atidžiai įsiklausykite į savo pašnekovo nuomonę. Kompromisai padės susigrąžinti į gyvenimą harmoniją!



Jeigu nesijaučiate patenkinti savo santykiais su mylimu žmogumi, nedvejodami pasakykite jam viską, kas jums neduoda ramybės. Atminkite, kad tik retas kuris sugeba skaityti svetimas mintis, tad, šiuo atžvilgiu, paprastas nuoširdumas padėtų išspręsti susiklosčiusią situaciją.



Šiai dienai turite savų planų ir jums visiškai nė motais, jeigu kažkas, net ir patys artimiausi žmonės, jiems nepritars. Pasistenkite nesipykti ir namuose išlaikyti puikią atmosferą. Įdėmiai išklausykite aplinkinių nuomonę, patarimus, tačiau kartu nusibrėžkite aiškią savo autonomiško sprendimo ribą. Kitaip tariant, ir vilkas sotus, ir avis sveika!



Šiandien esate pasirengę išnaudoti visas progas atsipalaiduoti ir pailsėti nuo praėjusios savaitės darbų. Kodėl gi nepadarius to su mylimu žmogumi? Suplanuokite šiek tiek bendros veiklos ir mėgaukitės saldžiu buvimu dviese!



Visata lems, kad užvaldyti atostogų nuotaikos šiandien galite patirti nuopuolių meilės srityje. Būkite kantrūs! Situacija netrukus ims gerėti, o kol kas nesinervinkite ir pasistenkite išnaudoti laisvadienį poilsiui. Skirkite laiko savo pomėgiams.



Iš prigimties esate gana tvirtų pažiūrų žmonės ir nors dažnai ši būdo savybė kelia aplinkinių susižavėjimą, šiandien per ją galite prisidaryti nemalonumų meilės srityje. Atminkite, kad širdies reikalai – neatsiejami nuo kompromiso. Tad jeigu norite tvirtų ir darnių santykių, pasirenkite būti šiek tiek lankstesni!



Šiandien jums teks gerokai pasistengti, kad suderintumėte savo meilės reikalus ir socialinį gyvenimą. Atminkite, kad galiausiai visiems geri tikrai nebūsite, tad dar ryte gerai apgalvokite savo prioritetus ir jais vadovaukitės. Planetos padės priimti geriausią sprendimą!



Nors šiandien būsite gana emocionalūs, tai puiki diena planuoti ateinančią savaitę. Vizualizuokite savo pasirinkimo variantus, nes tai padės priimti geriausius sprendimus. Žvaigždės jums šypsosi, tad netinginiaukite ir išnaudokite sekmadienį produktyviai. Įkvėpimo semkitės iš savo svajonių, tačiau kartu nepraraskite ryšio ir su realybe.



Jeigu manote, kad diena klostysis, kaip suplanavote, galvokite dar kartą! Aplink jus – daugybė įtakingų Visatos jėgų ir jos turi kažkur pasidėti. Žinoma, vienas kitas netikėtumas neišmuš jūsų iš pusiausvyros ir vis dar galėsite kontroliuoti įvykių eigą. Pasiruoškite, diena bus gana jaudinanti!



Šiandien norėsis kuo daugiau laiko praleisti draugų kompanijoje, tačiau kartu neužmirškite skirti laiko ramiems apmąstymams. Dienai įsibėgėjus, galite prisiminti, kodėl dažniausiai mėgstate dirbti vieni – juk tada nereikia taikstytis su daugybe skirtingų požiūrių ir patirčių! 



Šiandieniai jūsų norai gali visiškai nesutapti su realiomis galimybėmis. Labai tikėtina, jog teks atsisakyti kai kurių laisvalaikio planų, kad galėtumėte pasirūpinti rimtais šeimos ar darbo reikalais. Pasistenkite nedramatizuoti susiklosčiusios situacijos.



Nors šiandien sekmadienis, niekaip negalėsite atsipalaiduoti ir skirti pakankamai dėmesio savo bičiuliams. Turite nebaigtų darbų, tačiau jeigu gudriai suplanuosite savo dieną, sugebėsite suderinti pareigas su pramogomis.


admin · 2019-08-11 02:00 · 623 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt