TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-09)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-09)


Iš prigimties esate išties impulsyvios asmenybės, o šiandien ši savybė gali kaip reikiant apkartinti santykius su aplinkiniais. Kad ir kokių puikių norų būtumėte vedini, pasistenkite neprisižadėti daugiau nei galėsite ištęsėti. Savaitgalį pasitikite ramia širdimi!



Nepaisant to, kad savaitalis dar neprasidėjo, jau svajojate apie atostogų nuotaikomis alsuojančias pramogas? Pasistenkite susikaupti ir savo įsipareigojimus nežiūrėkite pro pirštus. Dabar padarytos klaidos bei aplaidumas kainuos daugiau nei norėtumėte mokėti!



Planetos jums šypsosi, tad diena praeis sklandžiai, lengvai ir įkvėps ieškoti beprasidedančio savaitgalio nuotykių. Kaip bebūtų, dabar nederėtų užmigti ant laurų. Planuokite savo darbus į priekį ir kruopščiai įvertinkite ligšiolius pasiekimus!



Šiandien galite įsivelti į gana painią diskusiją su šeimos nariu ar kolega darbe. Kalbėdami pasistenkite negražinti faktų – taip tikrai greičiau nerasite tinkamo sprendimo. Būkite atviri, siekite kompomiso ir tikrai nesigailėsite! 



Šiandien niekaip negalėsite pažaboti savo nuotykių troškimo. Kad ir kaip stengsitės atsipalaiduoti, jūsų neapleis jausmas, kad privalote judėti pirmyn nieko nelaukdami. Taigi, užuot bandę ignoruoti savo aistras, pasistenkite rasti būdų, kaip jas patenkinti ir neapversti gyvenimo aukštyn kojomis.



Gali būti, kad šiandien nesulaukę norimo įvertinimo atsisakysite kažkam padaryti paslaugą. Tai nereiškia, kad nenorite padėti ar vengiate atsakomybės. Tiesiog jums jau atsibodo, kad aplinkiniai suvokia jūsų gerumą kaip savaime suprantamą dalyką, kuriuo galima pasinaudoti. Nesijaudinkite dėl to, ką pagalvos aplinkiniai. Atėjo laikas jiems sužinoti visą tiesą.



Šiandien versitės per galvą bandydami įrodyti aplinkiniams, kad šie gali jumis pasitikėti. Tačiau būkite dėmesingi ir neprisižadėkite daugiau nei galėsite ištęsėti. Atsipalaiduokite, šiandien tikrai nederėtų su niekuo varžytis!



Nuojauta neapleidžia, kad šiandien turite padaryti šį tą svarbaus, tačiau niekaip negalite prisiminti, kas tai galėtų būti. Nesiverskite per galvą bandydami viską išsiaiškinti ir duokite valią savo vaizduotei. Stebėkite, kaip jūsų svajonės bręsta ir įgauna pagreitį. Semkitės iš jų įkvėpimo kasdieniame gyvenime!



Šiandien nusimato gana lengva ir sklandi diena, tačiau jeigu kažkas bandys spausti jus į kampą, galite parodyti tvirtą savo charakterį. Jaučiate kaip jumyse auga vidinė jėga ir ryžtas siekti savo tikslų. Būsite pasirengę laukti tiek, kiek reikės, o tada atskleisite visus savo kozirius ir mėgausitės trokštamais rezultatais.



Visata lems, kad šiandien bus sunku nenukrypti nuo užsibrėžtų tikslų. Nepaisant to, kad dažniausiai priimdami sprendimus vadovaujatės savo geležine logika, neužmirškite, jog vaizduotė gali padėti praplėsti jūsų akiratį pačiais netikėčiausiais būdais! Venkite labai vienpusiškų sprendimų. Kad ir kuo užsiimtumėte, likite atviri pasiūlymams! 



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute gali atsikleisti kai kuriuos santykių su aplinkiniais trūkumus, tačiau tai nereiškia, kad turite į juos susitelkti. Atsipalaiduokite, būkite dėmesingi žmonių poreikiams ir netrukus reikalai ims taisytis.



Labai dažnai sudėtingose situacijose intuicija yra geriausias jūsų vedlys, tad pasikliaukite ja ir šiandien. Aplinkiniai žavėsis jūsų išmintimi, nors patys to ir nepripažinsite. Kaip bebūtų, tiesa ta, kad būtent jūs dažniausiai sugebate atrasti adatą šieno kupetoje. Tad galite savimi neabejoti ir drąsiai siekti užsibrėžtų tikslų!


admin · 2019-08-09 02:00 · 640 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt