AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai tortilijų
80 gramų fetos sūrio (arba tarkuoto fermentinio)
1 sauja špinatų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Špinatus nuplikyti verdančiu vandeniu ir nuvarvinti skystį, kad torilijos nepažliugtų.
2.
Į sausą keptuvę dėti vieną tortiliją, išdėlioti nuvavintus špinatus, užtrupinti fetos sūrį. Man sūrumo pakanka nuo fetos, bet jei norite, papildomai galite pasūdyti ar pagardinti kitais prieskoniais. Uždengti antra tortilija.
3.
Kepti ant vidutinės kaitros 3 - 5 minutes, kol apskrus, tuomet apversti ir kepti dar 3 - 5 minutes. Patiekti supjausčius į keturias dalis.
Patarimai:
•
Jei nesiseka apversti mentele, galima ant keptuvėje esančios tortilijos dėti lėkštę, apversti su visa keptuve ir tuomet nuo lėkštės atsargiai įdėti atgal į keptuvę.