TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Judita Minvydas Eidmantė Liucijus Benedikta Benė
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-08-06)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-08-06)


Šiandien būsite taip nusiteikę patenkinti savo poreikius, kad nė nekreipsite dėmesio į aplinkinių nuomonę. Nors jums atrodys, kad pastarieji elgiasi labai vienašališkai ir nelanksčiai, iš tiesų tai jūsų užsispyrimas provokuoja netipišką bičiulių elgesį. Siekdami savo tikslų, neužmirškite būti malonūs kitiems!



Šiandien bus nelengva, o gal ir neįmanoma susikaupti ties viena užduotimi. Ryžtas dirbti kasdienius darbus ir atlikti jums pavestas užduotis niekur neišgaruos, bet sunkiai seksis atsiriboti nuo svajonių. Vakare bus šiek tiek lengviau – turėsite laiko tiksliai suvokti, ko trokšta jūsų širdis. Kai suvoksite ir mintyse pamatysite tą ateitį, kurios norite, negailėkite laiko ir jėgų įgyvendinti savo vizijai.



Šiandien jūsų dėmesį patrauks finansiniai reikalai. Laimei, Visata suteiks jums unikalią galimybę numatyti keletą žingsnių į priekį, tad puikiai žinosite, ką turite daryti, kad pagerintumėte savo finansinę situaciją. Piniginius klausimus spręskite tiksliai ir greitai, kad vakarą galėtumėte skirti tam vieninteliam žmogui.



Šiandien žavėsite aplinkinius savo beribe išmintimi. Tiesą pasakius, net ir jums patiems atrodys, kad visa, ką dabar taip paprastai kalbate, jus pasiekė iš kažkur aukščiau. Greičiausiai tai – jūsų vidinio balso aidas. Tai, ką sako širdis, dažniausiai nepastebima akimis.



Šiandien trokšite tik vieno – pinigų, tad kaip įmanydami ieškosite būdų užsidirbti ir užsitikrinti saugią ateitį. Kaip bebūtų, prieš ko nors imdamiesti, atidžiai įvertinkite savo galimybes. Visata perspėja – neskubėkite ir būsite pirmi!



Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę ir visi manys, kad esate nepakeičiami diplomatai. Visata lėmė, kad šiandien turite išskirtinės įtakos kitų žmonių gyvenimams. Tad, jeigu nuoširdžiai išgirsite, su kokiomis problemomis susiduria jūsų aplinkos žmonės, greičiausiai sugebėsite jiems padėti atsikratyti negandų!



Bendraudami su žmonėmis, šiandien jausitės gana dviprasmiškai. Netruksite pastebėti, kad paprastos buitinės temos ar net svarbūs politiniai, ekonominiai klausimai, patraukia daugybės pašnekovų dėmesį, o vos tik prabylate apie jausmus ir santykius, kambaryje liekate vienui vieni. Taigi, jeigu trokštate išlieti širdį – tai tik labai artimam bičiuliui!



Nejučiomis įsitraukėte į bendradarbių intrigas ir blogiausia tai, kad dabar nežinote, kuri pusė sako tiesą, o kuri meluoja. Prieš puldami ką nors palaikyti, atidžiai įvertinkite visus faktus ir nepasiduokite subjektyvioms simpatijoms. Drąsiai klausinėkite visų rūpimų klausimų, kol galiausiai bent kiek priartėsite prie tiesos!



Didžiąją dalį dienos praleisite įnikę į savo telefoną ar socialinius tinklus, tad nenuostabu, jeigu nespėsite laiku padaryti kai kurių darbų. Nesielkite lengvabūdiškai ir neatidėliokite visko paskutinei minutei. Mąstykite kūrybiškai ir dienos pabaigoje galėsite džiaugtis užtarnautu poilsiu!



Šiandien jausitės plėšomi į skirtingas puses, mat aplinkiniai kels jums gana absurdiškų reikalavimų. Trokšdami palaikyti tvarką ir harmoniją, stengsitės pateisinti kiekvieno sutikto žmogaus lūkesčius. Kaip bebūtų, neužmirškite, kad naudingiausi kitiems būsite tik visiškai patenkinę savo pačių poreikius!



Šiandien jūsų kraują kaitins aibė naujų idėjų, tad noriai pasakosite apie jas kiekvienam sutiktam bičiuliui ar kolegai. Kaip bebūtų, nedaugžodžiaukite. Juk svarbią mintį galima pasakyti ir keletu sakinių. Kalbėkite aiškiai, argumentuotai ir nė nepastebėsite, kaip prie jūsų durų jau stovės bendražygių būrys, pasiruošusių su jumis keliauti į patį pasaulio kraštą!



Šiandien derėtų nubrėžti aiškias ribas tarp savo ir aplinkinių lūkesčių. Tegul visi žino, kad mėgaujatės tuo, ką darote, ir priimant sprendimus neprimeta jums savo nuomonės. Deja, labai tikėtina, jog kam nors atsakydami sulauksite nemažai kritikos ir pasipiktinimo. Nesinervinkite ir leiskite savo darbams kalbėti už jus!


admin · 2019-08-06 02:00 · 664 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt