TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-04)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-04)


Šiandien galite sutikti ilgai nematytą bičiulį. Dabar puikiai jausitės žmonių draugijoje, tad nenuostabu, kad daugiau laiko praleisite tiesiog bendraudami nei gilindamiesi į nebaigtus savaitės darbus. Po pietų susikoncentruokite į svarbiausius šeimos reikalus. Skirkite daugiau laiko vaikams ir augintiniams!



Šiandien jūsų laukia daugybė intriguojančių pasiūlymų, tačiau planetos pataria – nepulkite į juos stačia galva. Leiskite mintims susigulėti per naktį, o jeigu vis dėlto abejojate savo kompetencija ir sugebėjimais, drąsiai pasitarkite su labiau patyrusiais žmonėmis.



Šiandien turite daugybę šaunių planų. Vienas iš jų – nuveikti ką nors neįprasto ir paįvairinti savo kasdienybę netradicine patirtimi. Kaip bebūtų, jau po pietų galite sulaukti nemalonios naujienos iš artimųjų, kuri privers iš esmės pakoreguoti numatytą darbotvarkę ir leistis į skubią kelionę šeimos reikalais.



Šiandien turėsite keletą skubių darbų namuose. Kaip bebūtų, nesijaudinkite, netruksite nė pusdienio ir problemų – kaip nebuvę. Norėdami prablaškyti niūrias mintis, popiet aplankykite seniau matytus giminaičius ar draugus.



Vienas netikėtas įvykis šiandien gali iš esmės pakoreguoti visą jūsų darbotvarkę. Labai tikėtina, jog turėsite išvykti į trumpą kelionę ir atidėti kai kuriuos planus su šeima.Tik neliūdėkite, keliaudami susipažinsite su įdomiais ir talentingais žmonėmis, kurie neabejotinai praturtins jūsų vidinį pasaulį. 



Šiandien jums puikiai seksis bendrauti su žmonėmis, tad nesunkiai perteiksite jiems net pačias beprotiškiausias savo idėjas. Labai tikėtina, kad jums pasitaikys puiki galimybė pakeliauti, tačiau dėl mylimo žmogaus pavyduliavimo jums teks atšaukti šiuos planus. Priimdami sprendimus, nesikarščiuokite ir klausykite savo širdies.



Šiandien būsite ne pačios geriausios formos, tad nerizikuokite ir nesiimkite jokių anksčiau nebandytų darbų. Labai tikėtina, kad kažkas iš vyresnių jūsų giminaičių bandys pripiršti jums savo nuomonę įvairiais klausimais. Apsišarvuokite kantrybe ir pasistenkite nepratrūkti!



Neliūdėkite, jeigu jūsų savaitgalio planus sujaukė netikėti finansiniai rūpesčiai. Pasistenkite į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš šalies. Galbūt ne viskas taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio? Pasikalbėkite apie savo problemas su artimaisiais ar bičiuliais. Tikėtina, kad visi drauge greitai sugalvosite, kaip praskaidrinti jums dieną.



Šiandien jausitės gana išsekę, tad nė nebandykite imtis sunkių, didelio fizinio ir protinio pasirengimo reikalaujančių užduočių. Saukokite savo sveikatą, nes niekas kitas to už jus tikrai nepadarys. Praleiskite dieną tiesiog savo malonumui!



Visata lems, kad šiandien bus sunku objektyviai įvertinti susiklosčiusią situaciją ir priimti tinkamiausią sprendimą. Bent trumpam atidėkite svarbius reikalus ir skirkite daugiau laiko poilsiui. Nors prieš akis – nauja darbo savaitė, leiskite sau šiek tiek atsipalaiduoti ir negalvoti apie profesinius rūpesčius.



Dabar ne pats tinkamiausias metas imtis naujos veiklos, kadangi būsite gana išsiblaškę ir tikrai nesugebėsite priimti nešališkų sprendimų. Neišlaidaukite, antraip jūsų neapdairus elgesys gali sukelti rimtų nemalonumų šeimyniniame gyvenime. 



Šiandien būsite gana prastos nuotaikos, dėl to galite kaip reikiant susikivirčyti su namiškiais. Pasistenkite nesikarščiuoti ir susikaupkite svarbiausiems dienos darbams. Venkite nesutarimų su mylimais žmonėmis, ypač, kai prieš akis – puikus sekmadienis!


admin · 2019-08-04 02:00 · 617 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt