TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė diena be dietų
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-08-03)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-08-03)


Šiandien būsite gana emocionalūs, tačiau užteks vieno atviro pokalbio ir jus kankinusi įtampa išgaruos kaip dūmas. Svarbiausia, kalbėdami apie savo jausmus nevartokite neigiamų ir labai griežtų pasakymų. Padarykite tai kuo švelniau, su meile, ir aplinkiniai į tai atsižvelgs.



Šiandien – laisvadienis, tad spręsdami savo rūpesčius neskubėkite. Jeigu negalite priimti galutinio sprendimo, nes jums trūksta informacijos, nesidrovėkite kelti klausimų. Kartais užtenka vieno atviro pokalbio, kad situacija pasikeistų iš esmės!



Žvaigždės jums palankios, tad šiandien pasirenkite kaip reikiant pašėlti! Tikėtina, kad jus aplankys seni bičiuliai, kurie pradžiugins jus įdomiais pasiūlymais. Kad ir kokių planų turėtumėte, neatsisakykite pasilinksminti prieš naują darbo savaitę.



Šiandien būsite susidomėję visomis kūrybiškomis saviraiškos galimybėmis. Negana to, aplinkiniai skatins jus jomis pasinaudoti! Nebijokite rizikos ir drąsiai ženkite į priekį. Žinoma, visada turėkite omenyje, kad saugus užnugaris suteikia dar daugiau jėgų ir ryžto siekti savo svajonių! 



Nesitveriate džiaugsmu dėl šiandien numatytų pramogų, tačiau kartu neužmirškite ir savo įsipareigojimų. Leiskitės nešami spalvotų svajonių apie tolimus karštus ir svetimas kultūras, bet priimdami atsakingus sprendimus, grįžkite į Žemę ir vadovaukitės įgimtu loginiu mąstymu.



Diena klostysis gana sklandžiai, tačiau išlieka didžiulė tikimybė, kad įsivelsite į audringą pokalbį su savo antrąja puse. Visa tai dėl to, kad pastaruoju metu nesate tikri dėl savo vaidmens santykiuose. Pasistenkite formuluoti tinkamus klausimus, nustatykite kuo švelnesnį toną ir būkite pasirengę išklausyti mylimojo poziciją.



Papuolę į nemalonią situaciją šiandien galite sulaukti netikėtos pagalbos. Na, o jeigu aplinkybės klostosi nepalankiai ir žmogaus, su kuriuo norėtumėte pasikalbėti, šalia nėra, imkitės iniciatyvos ir paskambinkite jam. Ši diena gali būti puiki savaitgalio pradžia, tereikia tam nusiteikti ir nesislėpti šešėlyje.



Šiandien jūsų dėmesį patrauks aplinkinių paslaptys. Atrodytų, kad tai, kas nutylima, turi daugiau reikšmės už garsiai ištartus žodžius! Kaip bebūtų, neskubėkite daryti prielaidų ir venkite nesusipratimų. Atvirai pasakykite, kaip jaučiatės dėl susiklosčiusios situacijos, ir judėkite toliau.



Kažkieno šiandien išsakyti žodžiai gali sukrėsti jūsų vidinį pasaulį ir tai jus labai nustebins. Taigi, jūsų vertybių sistemai teks atlaikyti šiokį tokį išbandymą. Būkite mažiau kritiški sau ir kitiems ir nebandykite suvaldyti emocinių srovių, šiuo metu atkeliaujančių į jūsų gyvenimą.



Pernelyg didelis pasitikėjimas savo jėgomis gali priversti klaidingai manyti, kad padarysite bet ką, ko tik užsigeidžiate. Taigi prilėtinkite tempą! Šiek tiek santūrumo padės išlaikyti puikius santykius su aplinkiniais ir toliau galėsite džiaugtis puikiu laisvadieniu!



Jau kurį laiką galvojate pakeisti kai kuriuos savo įpročius ir daugiau laiko skirti sveikatai, tačiau vis nerasdavote tinkamo atskaitos taško. Pamirškite visus pasiteisinimus – atėjo diena imtis veiksmų!



Šiandien būsite taip užsiėmę šeimos reikalais, kad visiškai pamiršite darbinę įtampą. Įsigilinkite į savo artimųjų poreikius, o kilusias problemas spręskite nedelsdami. Priešingu atveju ilgai slopintos emocijos vieną dieną prasiverš su trenksmu! 


admin · 2019-08-03 02:00 · 654 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt