TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Judita Minvydas Eidmantė Liucijus Benedikta Benė
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-02)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-02)


Nepaisant to, kad darbo savaiutė dar nesibaigė, šiandien turėsite daugybę galimybių atsipalaiduoti ir praleisti daugiau laiko su draugais. Kaip bebūtų, iš pradžių kruopščiai susiplanuokite savo išlaidas. Juk nenorite, kad netikėtai ištuštėjusi banko kortelė sugadintų jums nuotaiką?



Diena klostysis ne visai taip, kaip jūs suplanavote, tačiau nebandykite sukontroliuoti visų jos įvykių. Pasistenkite atsipalaiduoti ir kartu su artimaisiais ar būriu draugų pasitikite gyvenimo jums siunčiamas staigmenas!



Dabar pasistenkite svarbiausius sprendimus atidėti kitai dienai. Trokšdami palengvinti sau gyvenimą, rizikuojate patikėti bet kuo, kas galėtų būti jums naudinga. Taigi norėdami išvengti didesnių nesusipratimų, nepradėkite naujų darbų ir leiskite sau paprasčiausiai atsipalaiduoti.



Gali būti, kad šiandien netikėtai įsivelsite į dviejų žmonių tarpusavio dramą. Nors paviešintos paslaptys gali paskatinti suabejoti kai kuriais autoritetais, tai ne priežastis palaikyti vieną iš konfliktuojančių pusių. Atminkite, kad šiuo atveju daugiausiai išlošite išlaikydami neutralią poziciją!



Šiandien turėsite puikią galimybę išspręsti gana painią situaciją. Tereikia atvirai paklausti aplinkinių nuomonės ir įsiklausyti į jų lūkesčius! Dabar planetos suteiks jums unikalią progą įvertinti savo planus iš visiškai kitokios perspektyvos. Išnaudokite šią kosminę energiją protingai!



Kad ir kuo šiandien nuspręstumėte užsiimti, sulauksite aplinkinių supratingumo ir paramos. Kaip bebūtų, atsiras keletas žmonių, kurie pavydėdami jums asmeninės sėkmės, bandys pakenkti arba paprasčiausiai nepritars jūsų novatoriškoms idėjoms. Neišsigąskite kitokių nuomonių! Ieškokite būdų kaip suvienyti visus bendram darbui.



Bendraudami su kitais žmonėmis šiandien jausitės drąsūs ir ryžtingi, tačiau nepersistenkite! Keletas neapgalvotų sakinių gali sugrąžinti į viešumą jau seniai užmirštas problemas. Kaip įmanydami stenkitės vengti emocijų pliūpsnių ir diena praeis be didesnių nesklandumų.



Atrodo, kad šiandien jums nepavyks paskirstyti laiko taip, kaip norėtumėte. Tačiau, kad ir kaip būtų sunku, pasistenkite rasti bendraminčių ir paskirstykite užduotis. Galbūt sumažindamos jūsų įtaką kitiems planetos bando jums ką nors pasakyti? Prisitaikykite prie naujos situacijos ir nesisielokite dėl to, ko negalite pakeisti.



Šiandien būsite be galo plepūs ir ilgainiui tai gali pradėti erzinti aplinkinius. Manote, kad turite labai svarbios informacijos, tačiau net jeigu taip ir yra, atminkite, kad kiti žmonės gali suprasti jus iš vieno pasisakymo. Tad visai nebūtina apie savo idėjas kalbėti valandų valandas! Nurimkite ir pasistenkite būti dėmesingesni jus supantiems žmonėms.



Šiandien trokšite pristatyti pasauliui naujausias savo idėjas, tačiau geriausia būtų, jeigu kol kas ramiai dirbtumėte dienos darbus ir nereikalautumėte sau tiek daug dėmesio. Iš pradžių dėl to galite jaustis vieniši, tačiau kai tik susigyvensite su šia būsena, jums atsivers nauji savęs pažinimo keliai. Įsiklausykite į savo nuojautą. Ji pateiks jums visus reikiamus atsakymus.



Atrodo, kad kai kuriuos dalykus šiandien būtų geriau pasilaikyti vien tik sau, tačiau dienos aplinkybės visaip skatins jus atsiskleisti. Nesipriešinkite neišvengiamam. Atvirai pasakykite viską, ką žinote, ir leiskite įvykiams natūraliai tekėti sava vaga. Neapgaudinėkite savęs ir kitų! Keletas nemalonių akimirkų gali jums suteikti ilgai lauktą palengvėjimą.



Puikiai žinote, ko trokštate, tačiau gali būti, kad šiandien reikalai ims slysti iš rankų! Greičiausiai patys sukūrėte sau nepalankias aplinkybes ir dabar dėl to kenčiate. Arba galbūt jūsų poreikiai stipriai viršija realias galimybes? Kad ir kaip ten būtų, nepraraskite optimizmo ir nesileiskite žlugdomi!


admin · 2019-08-02 02:00 · 666 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt