TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Judita Minvydas Eidmantė Liucijus Benedikta Benė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-08-01)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-08-01)


Jūsų siela trokšta nuotykių, bet gyvenimas verčia gyventi pagal griežtas taisykles? Nekantraujate kuo greičiau atsikratyti įprastų įsipareigojimų, tačiau taip pat nesate iš tų, kurie nepaiso aplinkinių nuomonės. Ką daryti!? Pasistenkite susikaupti ir nesiblaškydami vieną po kito įveikti visas dienos užduotis. Vakaras priklauso jums!



Norėdai įtikinti aplinkinius savo idėjomis, šiandien stengsitės nupasakoti kuo platesnį kontesktą. Juk būtent jis turėtų nuraminti vis dar abejojančius protus! Kaip bebūtų, neįsivaizduokite, jog jūsų sumanymai yra patys geriausi. Mąstykite filosofiškai ir nebijokite pakritikuoti patys savęs!



Kai kurie šiandieniai iššūkiai gali pasirodyti neįveikiami, tačiau su aplinkinių pagalba ne tik įgyvendinsite savo planus, bet dar ir pademonstruosite nepriekaištingus rezultatus. Jausitės energingi, žvalūs, todėl nė neketinate pasiduoti iškilus pirmiesiems nesklandumams.



Norėdami pasiekti puikių rezultatų darbe, šiandien privalote laikytis išvien su kolegomis. Šiukštu nepasiduokite apkalboms ar intrigoms. Darykite tai, ką išmanote, diskutuokite, išklausykite patarimų – tai padės nenukrypti nuo tikslo ir užtikrins sėkmingą finalą!



Dėl Visatos įtakos šiandien jausitės stiprūs bei galingi, tad tai puiki diena sudėlioti paskutinius akcentus ant projektų, su kuriais ilgai dirbote. Taigi susikaupkite ir patys nustebsite, kokių puikių rezultatų pasieksite!



Nekantraujate imtis naujų darbų, net jeigu ir nežinote, kuo visa tai baigsis. Į priekį jus veda kilnūs ketinimai, tačiau atsargiai! Prieš kam nors įsipareigodami, gerai apgalvokite visas galimas pasėkmes ir kiek tai pareikalaus iš jūsų jėgų. 



Nors puikiai suvokiate, kad šiandien derėtų susikaupti ir rimtai nusiteikti darbui, niekaip nesugebate susiimti. Laimei, iš prigimties esate lanksčios asmenybės, tad sugebėsite prisitaikyti prie pačių įvairiausių situacijų. Venkite impulsyvių poelgių ir prieš ką nors žadėdami, gerai pagalvokite.



Šiandien trokšite išbandyti ką nors nauja ir ši mintis neduos jums ramybės iki pat vakaro. Galbūt todėl gana nervingai reaguosite į aplinkinių pastabas ir, juo labiau, bandymus pasikėsinti į jūsų asmeninį laiką. Laimei, dabar savo entuziazmu netruksite užkrėsti kitus žmones. Sprendimai – jūsų rankose!



Jeigu pastaruoju metu svarstote apie daugiau atsakomybės reikalaujančias užduotis – pirmyn, jos neabejotinai papildys jūsų piniginę. Mėgstate jaustis laisvai, tad ir profesiniame gyvenime siekiate autoritetingų pareigų. Visata jums palanki, tad jeigu tik panorėsite, turėsite viską, apie ką svajojate!



Nors apie kai kuriuos dalykus šiandien mieliau negalvotumėte, Visata paskatins jus veikti čia ir dabar. Net jeigu kol kas neįsivaizduojate, kur naujos idėjos jus nuves, tai puiki diena užsirašyti viską, kas šauna į galvą, ir pabraižyti kad ir labai abstraktų veiksmų planą. Skirkite šiek tiek laiko surikiuoti mintis, kad vėliau galėtumėte ramiai ilsėtis.



Šiandien Visata jus apdovanos ypatinga energija ir idėjomis, tad būsite pasirengę nuversti kalnus. Kaip bebūtų, nepulkite į naują projektą stačia galva. Galbūt vaikotės neįmanomos svajonės? Pasikalbėkite apie savo planus su šeimos nariais ar bičiuliais ir įsiklausykite į jų nuomonę.



Šiandien planetos paskatins jus atidžiau pažvelgti į savo problemas. Deja, jūsų norai gali ir nesutapti su realiais ketinimais. Kad ir ką benuspręstumėte, neskubėkite. Skirkite pakankamai laiko išsiaiškinti, ko trokšta jūsų siela ir kaip liepia elgtis blaivus protas.


admin · 2019-08-01 02:00 · 605 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt