TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-07-29)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-07-29)


Šiandien planetos jums primins, kad naujas požiūris ne būtinai reiškia geriausią problemos sprendimą. Nors iš prigimties esate gana novatoriškos asmenybės, dabar pakliuvę į įtemptą situaciją darbe, prisiminkite pamatines vertybes bei pasikliaukite sukauptu žinių bagažu. Priimdami atsakingus sprendimus neskubėkite ir nesidrovėkite pasitarti su daugiau patirties turinčiais kolegomis.



Naujai prasidėjusi darbo savaitė įsuks jus į pašėlusį darbų ir įsipareigojimų sūkurį, tačiau dabar derėtų prisiminti, kad skubėdami tik prisidarysite sau papildomų rūpesčių. Kad ir ko imtumėtės, keletą kartų pamatuokite, trečią – kirpkite!



Planetos perspėja – šiandien rizikuojate papulti į patį apkalbų epicentrą, o tai jus gerokai atitauks nuo pagrindinių dienos tikslų, neišvengiamai sumažės ir produktyvumas darbe. Tai žinodami, venkite atvirauti apie vieną ar kitą kolegą darbe. Dabar kiekvienas jūsų žodis gali atsisukti prieš jus!



Naują darbo savaitę pradėsite turėdami nemenkų ambicijų ir būsite pasiryžę daug pasiekti. Laimei, planetos jums dabar kaip niekad palankios, tad sugebėsite atsidurti laiku ir vietoje, kad vakarui atėjus galėtumėte džiaugtis puikiais savo darbo rezultatais. Puiku!



Šiandien planetos apdovanos jus novatoriškomis idėjomis, tad dabar nesunkiai išsiskirsite iš minios tiek socialiniame, tiek profesiniame gyvenime. Jūsų įtaigai daba nebus lygių, tad greitai užsitikrinsite norimas pozicijas ir susirasite ištikimų kompanjonų, padėsiančių įgyvendinti jūsų sumanymus. Šaunu!



Planetos perspėja – neužsikraukite visos atsakomybės ant savo pečių ir mokykitės dalintis pareigomis. Iš prigimties esate ypač preciziški, tačiau tai nereiškia, kad jeigu reikia kažką padaryti, niekas to geriau neatliks už jus. Atkreipkite dėmesį į savo bičiulius ir kolegas. Atidžiai stebėkite jų geriausius įgūdžius, asmenines savybes ir mokykitės iš jų!



Ši diena ne pati tinkamiausia profesinėms deryboms, mat dabar nesijausite pakankamai užtikrinti savo sumanymais, delsite pateikti argumentuotus atsakymus ir bijosite užduoti drąsius klausimus. Taigi, jeigu jau kurį laiką svarstėte paprašyti paaukštinimo ar priedo prie algos, dar šiek tiek luktelėkite – tegul mintys galvoje nugula į sklandžius ir įtaigius sakinius!



Nesvarbu, kaip tvirtai šiandien būtumėte įsitikinę savo idėjomis, pasistenkite jų prievarta nepiršti aplinkiniams. Geri norai – dar ne viskas, tad dabar iš karto galite sulaukti skundų, jog neįsiklausote į jus supančius žmones ir netgi elgiatės egocentriškai! Ramiai užsiimkite tuo, ką buvote suplanavę, ir tegul jūsų pasiekimai kalba už jus!



Šiandien puikiai sutarsite su kitais žmonėmis, o tai suteiks jums galimybę išmokti naujų dalykų ir patirti neišdildomų įspūdžių. Kaip bebūtų, bendraudami pasistenkite susilaikyti nuo kritikos ir noro kažką pataisyti ar sureguliuoti. Priimkite žmones tokius, kokie jie yra, o ne kokius juos norėtumėte matyti.



Šiandien planetos primins jums, kokie svarbūs kai kada būna diplomatiniai įgūdžiai. Nesivelkite į diskusijas, jeigu matote, kad jos niekur neveda, ir pasiduokite pagundai priimti tik jums palankias išvadas – būkite lankstūs ir įsiklausykite į pašnekovo poziciją. Derintis nėra lengva, bet tikrai verta!



Šiandien derėtų iš naujo apgalvoti savo profesinius tikslus. Viena vertus, svajonė atrodys pasiekiama ranka, kita – niekaip negalėsite atsikratyti nuojautos, kad kažkas klostosi ne iki galo gerai. Taip yra todėl, kad užuot aklai vadovavęsi savo puikia intuicija, dabar vis dažniau užleidžiate vietą blaiviam protui. Nepabijokite pasielgti spontaniškai ir stebėkite, kaip nuostabiai aplinkybės ims klostytis jūsų naudai.



Visata lems, kad šiandien trokšite būti pastebėti. Laimei, dabar spinduliuojate  charizma, kuri padės pasiekti numatytus tikslus tiek intymioje, tiek viešoje aplinkoje. Ieškokite tinkamos literatūros, filmų ar mokymų, kurie padėtų dar labiau atskleisti jūsų įgimtą žavesį bei įdarbinti talentus.


admin · 2019-07-29 02:00 · 662 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt