AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 mililitrų kefyro
220 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų varškės
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštas rudojo cukraus (su kaupu)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, cukrų ir druską, o kitame gerai išmaišykite varškę, kiaušinius, kefyrą ir aliejų. Įpilkite kefyro masę į miltus ir viską greitai išmaišykite. Palikite pastovėti 5 minutes (maždaug tiek laiko kais vaflinė) ir kepkite.
2.
Vafliai gražiai pakyla todėl nepilkite per daug tešlos, nes bekepant gali išbėgti per vaflinės kraštus. Pateikite su kuo tik širdis ir skrandis geidžia. Mes valgome su grietine ir klevų sirupų. Skanaus :)