Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
500 gramų bulvių
1 stiklinė miltų
1 vienetas kiaušinių
Įdarui:
150 gramų faršo
0.5 vieneto svogūnų
1/4 vieneto paprikos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
20 gramų sviesto (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutrinti grūstuve, įmušti kiaušinį, suberti miltus ir paminkyti. Jei masė lipni, berti daugiau miltų.
2.
Įdarui svieste pakepinti smulkintą svogūną, papriką, ir faršą, išmaišyti su prieskoniais.
3.
Bulvių tešla padalinti į norimą kiekį gabaliukų. Kiekvieną formuoti į rutuliuką ir iškočioti, į vidurį dėti įdaro, užlenkti ir užspausti kraštus.
4.
Koldūnus sudėti į verdantį vandenį, kad nesiliestų. Kai koldūnai iškils, pavirti dar 4 minutes.