TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Irena Mykolas Barvydas Neris Pijus Angelas Anielius
Drėgnas rabarbarų pyragas
Drėgnas rabarbarų pyragas

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų rabarbarų (apytikriai)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
3/4 stiklinės cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek sviesto (formai ištepti)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, palaipsniui suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

2.
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi arba aptepti sviestu. Supilkite pusę tešlos, berkite rabarbarus, užpilkite likusia tešla.

4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti įsmeigus medinį iešmelį, jei ištraukus bus sausas - pyragas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti.


Patarimai:

Pyragą kepiau 21 cm skersmens formoje.




admin · 2019-07-12 09:00 · 504 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt