TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Katsu Sando - ypatingas japoniškas sumuštinis
Katsu Sando - ypatingas japoniškas sumuštinis

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 riekės kiaulienos nugarinės (apie 160 gr)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai, geriausiai Panko)
2 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
4 riekės batono
1/4 vieneto pekino kopūstų (mažesnio)
Padažui:
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1 šaukštelis austrių padažo (nebūtina)
1 šaukštelis sojos padažo
0.5 šaukštelio cukraus
1 skiltelė česnako (ar žiupsnelio česnako granulių)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nugarinės riekeles šiek tiek pamušti virtuvinių plaktuku, kaip karbonadams. Iš abiejų pusių pabarstyti druska ir pipirais.

2.
Kiekvieną apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - džiūvėseliuose.

3.
Kepsnelius kepti keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol iškeps ir apskrus.

4.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis. Šiek tiek pagnaibyti rankomis, kad suminkštėtų.

5.
Padažui sumaišyti pomidorų padažą, majonezą, sojos, Vorčesterio ir austrių padažus, įspausti ar smulkiai įtarkuoti česnaką, berti cukrų, gerai išmaišyti.

6.
Po vieną kiekvienos batonos riekelės pusę aptepti padažu, ant vienos uždėti kiaulienos kepsnelį, uždėti kopūsto, užvožti kita batono pusele.

7.
Skaniausia patiekti, kol kepsneliai dar karšti, bet galima ir sudėti į sandarią dėžutę ir neštis į darbą pietums!


Patarimai:

Tradiciškai kepsneliams naudojami Panko džiūvėsėliai, bet jei tokių neturite, galite naudoi ir paprastus maltus džiūvėsėlius.




admin · 2019-07-05 18:00 · 671 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt