TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-19 02:51
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-06-26)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-06-26)


Šiandien net ir pačiose sudėtingiausiose situacijose jums derėtų neprarasti žaimingumo. Žvelgdami į jus užklupusius iššūkius pernelyg rimtai, apsunkinsite gyvenimą ne tik sau, bet ir aplinkiniams. O juk niurzgų kompanijoje niekas nemėgsta. Atminkite, kad esate išsilavinę, daug patirties bei įgūdžių sukaupę žmonės, tad daugiau pasityvumo ir pirmyn!



Tarp daugybės įvykių ir beribio aplinkos triukšmo šiandien bus sunku įsiklausyti į savas mintis. Žinoma, dabar neteks spręsti gyvybės ar mirties klausimų, tačiau pasidalinti savo sumanymais ir idėjomis su ištikimu draugu ar kambario bičiuliu tikrai nepamaišytų. Nesidrovėkite atverti sielą ir džiaukitės ją užliejančiais stebuklais.



Jeigu pastaruoju metu jūsų santykius su aplinkiniais gaubė neaiškus rūkas, šiandien galėsite šiek tiek atsipalaiduoti, mat dėl Merkurijaus įtakos bendrauti taps kur kas paprasčiau. Nebijokite kelti probleminių klausimų ir išsakyti savo abejonių – tai tik sustiprins draugystę ir, negana to, atvers jums naujų galimybių.



Susiimkite ir baikite kabinėtis prie žmonių! Dėl planetų įtakos šiandien būsite pasirengę kovoti dėl savo įsitikinimų iki paskutinio kraujo lašo. Kaip bebūtų, prieš puldami į ataką, atidžiai identifikuokite priešus. Nedarykite skubotų prielaidų, antraip prarasite auksinę galimybę įsigyti ilgalaikių sąjungininkų!



Šiandien pasaulis taps jūsų saviraiškos scena, o jūs būsite ryškiausios šios scenos žvaigždės! Merkurijus lems, kad dabar jūsų mintys sproginės gražiausiais fejerverkais. Nuostabiausia tai, jog turėsite pakankamai laiko jais pasigėrėti ir įamžinti užrašų knygelėje ar kompiuterio planuotėje. Išlaisvinkite vaizduotę, apžvelkite turimus įrankius bei priemonės ir nustebinkite planetą savo nuostabiausiais kūriniais!



Nepaisant to, kad šiandien planetos pataria gyventi dabartimi ir mėgautis akimirka, to padaryti bus praktiškai neįmanoma. Galvodami apie ateitį, pasistenkite nenukrypti nuo pagrindinio tikslo, tačiau drauge neatmeskite galimybės, jog pakoregavę kai kuriuos planus šį tikslą pasieksite kur kas greičiau. Drąsiai rizikuokite!



Jeigu pastaruoju metu buvote taip pasinėrę į darbus ar mokslus, kad dėl to nukentėjo jūsų santykiai su šeimos nariais ir bičiuliais, galite atsipalaiduoti – šiandien situacija pasikeis iš esmės. Pasinaudokite Merkurijaus palankumu ir išeikite į žmones, skleiskite savo žavesį bičiulių draugijoje, skirkite daugiau dėmesio jauniausiems šeimos nariams. Puoselėkite ilgalaikius ryšius ir mėgaukitės jų privalumais.



Sakoma, jeigu kažko norite, tik paprašykite, tačiau šiandien tai padaryti bus ypač sunku. Nenorėdami pasirodyti pažeidžiamais bei priklausomais nuo kitų pagalbos, dabar rizikuojate patekti į savo pačių emocinius spąstus. Nepaisant to, kad jūsų norai kinta taip pat greitai kaip ir nuotaika, grečiausiai sulauksite daugiau pagalbos ir aplinkinių palaikymo nei kada įsivaizdavote. Tai žinodami, drąsiau atverkite širdį ir tikrai nenusivilsite.



Nepaisant to, kad pasitikėjimo savimi jums tikrai netrūksta, šiandien nuoširdžiai priimkite aplinkinių sakomus komplimentus ir netgi kritines pastabas. Tai tik įrodo, kad kiti žmonės į jūsų atliekamą darbą reaguoja su didžiuliu susidomėjimu. Nesureikšminkite nei teigiamų, nei neigiamų komentarų. Iš abiejų pasistenkite pasiimti kas vertingiausia ir taip sukurkite savo unikalią vidinę pusiausvyrą.



Jeigu matote, kad kažkas nepritaria jūsų sumanymui, nebandykite jo perkalbėti. Taip tik pabloginsite reikalus ir iššvaistę daugybę jėgų galiausiai taip ir nepasieksite trokštamo rezultato. Susitelkite į savo vidinius resursus, dirbdami nepameskite pagrindinio tikslo ir jau visai netrukus galėsite nustebinti pasaulį savo nauju unikaliu kūriniu.



Visata lems, kad šiandien bus gana sunku diskutuoti jums aktualia jautria tema su mylimu žmogumi ar šeimos nariu. Kaip bebūtų, bėgdami nuo problemos, jos tikrai neišspręsite. Kalbėdami būtinai atkreipkite dėmesį į savo toną ir bendravimo manierą. Nebūkite šiurkštūs ir kritiški – tik taip galiausiai pasieksite abi puses tenkinantį susitarimą.



Sekdami savo intuicija, šiandien drąsiai paliksite viską, kas jums gyvenime neteikia malonumo: darbus, žmones ar susitikimus. Pasikliaukite Mėnuliu ir Jupiteriu, kurie, atėjus laikui, suteiks jums galimybę pasivyti vėluojančius terminus bei susitvarkyti pašlijusius santykius su jūsų nesuprantančiais žmonėmis. Šiandien visų svarbiausi jūsų norai, tad neignoruokite jų!


admin · 2019-06-26 02:00 · 661 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt