TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė muziejų diena Tarptautinė žavėjimosi augalais diena Gatvės Muzikos Diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-24)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-24)


Dirbdami pripažinkite nuomonių įvairovę ir atsižvelkite, kad kiekvienas jūsų komandos narys turi skirtingų poreikių. Venkite pernelyg įsakmaus tono ir konfliktinių situacijų. Jeigu niekas nesiims taikdario vaidmens, paprasčiausiai išeikite ir leiskite jausmams nurimti. Mažytė pertraukėlė padės atgauti pusiausvyrą!



Paradoksalu, tačiau šiandien suirutė darbe gali padėti jums pasiekti užsibrėžto tikslo. Tarkime, kad kažkas neįvykdė savo įsipareigojimų ir buvo atleistas, tad tai puiki proga jums pademonstruoti savo profesionalumą ir užpildyti šią darbo vietą! Tikriausiai turite daugiau potencialo, nei patys įsivaizduojate. Nieko nebelaukite ir pasinaudokite šia proga.



Kaltindami aplinkinius dėl užgriuvusių nesėkmių, šiandien rizikuojate tapti savo pačių didžiausiu priešu. Kaip bebūtų, pripažinkite, kad dėl savo gyvenimo dramų esate kalti patys ir prisiimkite atsakomybę! Pasinaudokite savo žodžių įtaiga kitiems, kad pagerintumėte susiklosčiusią situaciją. Prireikus, atsiprašykite.



Atrodo, kad kiekvienas šiandien sutiktas žmogus savaitgalį nuveikė kažką išties įspūdingo ir jų pasakojimai truko jums susikaupti svarbiausiems darbams. Su smalsumu klausotės aplinkinių patirties bei įspūdžių, taip praturtindami ir savo pačių dieną. Leiskite sau atsipalaiduoti, bet kartu neužmirškite ir kasdienių pareigų!



Šiandien jūsų gyslomis pulsuoja adrenalinas. Kaip bebūtų, Visata pataria – nedarykite staigių judesių! Nors iš prigimties esate linkę ignoruoti pavojaus ženklus ir pulti į situaciją stačia galva, dabar planetos padės laiku sustoti ir atidžiai įvertinti visą galimą riziką. Kontroliuokite savo ugninį temperamentą ir tikrai nenusivilsite!



Šiandien būsite kaip niekad jausmingi, tad visai nenuostabu, jog norėsite praleisti daugiau laiko vienumoje. Žinoma, net ir būdami prasčiausios nuotaikos, pasistenkite neapleisti mylimo žmogaus. Galbūt paprastas atviras pokalbis su širdies draugu padės iš šalies įvertinti susiklosčiusią situaciją ir jums palengvės?



Šiandien būsite siaubingai užsivertę nebaigtais praėjusios savaitės reikalais, tačiau jūsų šeimos nariai ir bičiuliai į tai reaguos labai diplomatiškai. Venkite bet kokio pobūdžio spekuliacijų ir galbūt jums pavyks papildyti savo banko sąskaitą nedideliu papildomu uždarbiu.



Šiandien galite susikivirčyti su bendradarbiu, tačiau atminkite, jeigu bėgsite nuo problemų, jos tikrai nedings! Nesiblaškykite ir sutelkite dėmesį į svarbiausius dalykus. Nuoširdus rūpestis padės jums atsikratyti įtampos ir susigrąžinti harmoningus profesinius santykius.



Savaitė prasidės gana ramiai, tačiau jau po pietų pajusite ypatingą Visatos jėgą, siunčiamą jūsų atžvilgiu. Išnaudokite užplūdusią energiją, tačiau nedarykite to agresyvia maniera. Juk ne kiekvieną drąsų poelgį turi lydėti kardo kirtis! Elkitės maloniai su žmonėmis ir šie atsakys jums pagalba bei supratimu.



Šiandien visomis išgalėmis stengsitės neatsilikti nuo suplanuoto darbų grafiko ir vengsite bet ko, kas galėtų jus priversti koreguoti savo sumanymus. Jeigu tvirtai apsispręsite, pasieksite viską, ką tik panorėsite. Tikėkite savo ožiaragiška valia!



Nors šiandien žvaigždės jums ne pačios palankiausios, dabar turėsite puikią galimybę inicijuoti gana atsakingą pokalbį, kuris ateityje padėtų gyventi ramiau. Susikaupkite ir nesikarščiuokite. Yra daugybė žmonių, kurie pasikliauja jūsų šaltakraujiška logika, tad nenuvilkite jų!



Šiandien  pasaulį matote it pro rožinius akinius, tad nepasitikėkite vien tik savo optimistine nuotaika. Net jeigu jūsų gyvenimas iš tiesų klostosi puikiai, būsite dar laimingesni, jeigu bent keletui dienų atidėsite svarbius sprendimus ir šiandien paprasčiausiai mėgausitės akimirkos grožiu.

 


admin · 2019-06-24 02:00 · 646 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt