TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Erikas Erdvilas Rytė Julita Venancijus
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-23)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-23)


Labai tikėtina, kad šiandien sulauksite vertingos pagalbos iš autoritetingų žmonių:  vadovo, dvasinio įkvėpėjo ar tėvų. Dėl šios priežasties, kur kas lengviau įgyvendinsite savo sumanymus, nepervargsite, įgysite naujos patirties ir tikrai turėsite, kuo pasidžiaugti. Dalinkitės laime su kitais.



Šiandien jausitės kaip tikri superherojai, galintys išgelbėti visą pasaulį. Tai puikus metas įsitraukti į kokios nors planetą tausojančios, socialinės ar gyvūnų gerovės veiklą. Dabar kaip niekad pajusite, kad net vieno žmogaus  indėlis gali nuversti kalnus! 



Šiandien planetos perspėja apie gana konfliktiškų situacijų tikimybę. Pasistenkite nesikarščiuoti ir venkite išankstinių nuostatų. Praleiskite su artimiausiais žmonėmis, prieš kuriuos nereikia apsimetinėti tuo, kuo nesate. 



Šiandien vis ieškosite būdų praleisti kuo daugiau laiko namuose. Vos ištaikę minutę, mėgausitės vienatve, tyla ir ramybe. Dabar mažiausiai ko norėsis tai kitų žmonių draugijos ar patarimų!



Šiandien kaip įmanydami venkite kontaktų su pernelyg užsispyrusiais, kategoriškais žmonėmis. Antroje dienos pusėje pajusite Visatos paskatinimą sugrįžti į socialinį gyvenimą, tad laukia gana audringas ir kupinas nuotykių sekmadienio vakaras.



Ši diena pranoks jūsų lūkesčius: viskas, ko imsitės, klostysis kaip per sviestą, aplinkiniai, stebėdami jūsų progresą, šypsosis ir džiugiai plekšnos jums per petį. Mėgaukitės! 



Labai tikėtina,kad šiandien patirsite šiokių tokių finansinių nesklandumų. Greičiausiai, pinigų jums nestigs, tačiau niekaip negalėsite apsispręsti, kaip  geriau su jais pasielgti. Neana to, dabar jus aplankys kūrybos mūzos. Niekur neskubėkite ir mėgaukitės vaizduotės kuriamais paveikslais!



Šiandien planetos skatins jus drąsiai rizikuoti priimant svarbius sprendimus. Su kiekvienu mažu laimėjimu jūsų akys švytės vis labiau, o tai paskatins aplinkinius jumis žavėtis ir labiau pasitikėti. Mėgaukitės, tačiau neužmirškite, kad kita medalio pusė – visada čia pat: nesureikšminkite nesėkmių ir labiau susikoncentruokite į džiugias dienos akimirkas.



Šiandien planetos apdovanojus jus išskirtinėmis galimybėmis leistis į jaudinančius nuotykius arba patirti tikrų romantiškų akimirkų. Deja, sekmadieniui baigiantis aplinkybės privers jus nusileisti ant žemės – turėsite aibę reikalų ir mažai laiko visiems jiems įgyvendinti. Svarbiausia, nepanikuokite! 



Nepaisant visų suplanuotų darbų, pabandykite atrasti minutėlę sau: pasportuokite, pamedituokite, skaniai pavalgykite. Juk po sunkios darbo savaitės tiesiog privalote atgauti pusiausvyrą! 



Visata siunčia jums pranašiškų ženklų, tad šiandien dėmesingai užsirašinėkite naujausius savo sumanymus. Kol kas jiems įgyvendinti aplinkybės dar nepalankios, tačiau būkite kantrūs ir tikrai suprasite, kada metas žengti lemiamą žingsnį.



Šiandien derėtų atidžiai apsižvalgyti, su kokiais žmonėmis kasdien praleidžiate daugiausiai laiko. Jeigu jaučiate, kad atėjo laikas iš naujo įvertinti kai kuriuos santykius su bičiuliais, nieko nelaukdami taip ir padarykite. Priimdami sprendimus vadovaukitės diplomatiniais principais, įsiklausykite į draugo poziciją ir kaip įmanydami venkite konflikto užuomazgų. 

 


admin · 2019-06-23 02:00 · 672 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt