TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-06-22)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-06-22)


Jums visai nereikia nukeliauti į slapčiausius Tibeto vienuolynus vien tik tam, kad pasisemtumėte išminties. Esate tikrai gudrūs, tereikia pravėdinti galvą ir jums rūpimi atsakymai susiras jus patys. Skirkite laiko sau. Niekur neskubėkite ir pailsėkite. Juk tam savaitgalis ir yra!



Šiandien jus pasivys neišspręstos vaikystės problemos ar kompleksai, o norėdami juos įveikti, privalėsite atverti širdį patikimam šeimos nariui ar geram bičiuliui. Nemanykite, kad sprendimą turite rasti čia ir dabar. Niekas neprašo iš jūsų konkretaus plano. Užtenka vien jau to, kad nuoširdžiai norite pasijusti geriau.



Šiandien puikiai sutarsite su aplinkiniais ir tai neabejotinai duos puikių rezultatų jūsų darbe. Bendraudami su jumis net ir nepažįstami žmonės jausis patogiai, kad atskeistų jums savo asmeninio gyvenimo detales ar nesidrovėdami paprašytų pagalbos. Naudokitės sužinote informacija sąžiningai.



Šiandien jūsų ausis pasieks nauja vertinga informacija, kuri padės apsispręsti dėl kai kurių ilgalaikių planų. Greičiausiai jie bus susiję su studijomis ar kitokiais mokymais. Kol kas nepulkite užsirašinėti į kursus ar studijų programas universitete ir luktelėkite, kol mintys šiek tiek susigulės.



Visai netikėtai šiandien galite surasti kažką seniai pamesto. Jeigu tai daiktas, pasistenkite užtikrinti jo saugumą – antro tokio šanso Visata jums tikrai nesuteiks. Jeigu tai kažkas neapčiuopiamo, kaip santykiai su mylimuoju ar senu draugu, kruopščiai įvertinkite, ką padarėte ne taip, kad vieną dieną jie ėmė ir nutrūko. Vertinkite tai, ką iš naujo atradote.



Šiandien puikiai sutarsite su kitais žmonėmis, o tai suteiks jums galimybę išmokti naujų dalykų ir patirti neišdildomų įspūdžių. Kaip bebūtų, bendraudami pasistenkite susilaikyti nuo kritikos ir noro kažką pataisyti ar sureguliuoti. Priimkite žmones tokius, kokie jie yra, o ne kokius juos norėtumėte matyti.



Degindami žvakę iškart iš abiejų galų stipriai rizikuojate. Nors tikite, kad darote viską dėl savęs ir mylimų žmonių, atminkite, jog mirtinai pavargę nuo darbo ir įtampos tikrai niekam nepadėsite. Pasinaudokite savaitgalio privilegija ir pasidarykite nedidelę pertraukėlę. Pabūkite su mylimais žmonėmis ir atgaukite jėgas.



Šiandien trokšite atskleisti savo retai rodomą nuotykių ieškotojo pusę ir tiesiog tirpsite iš malonumo, jeigu rasite žmogų, kuris lydės jus atradimų kupiname kelyje. Toli dairytis tikrai nereikia – aplink aibė ištikimų bičiulių, pasiruošusių su jumis keliauti į pasaulio kraštą. Įkvėpkite juos savo pozityvumu!



Esate įsitikinę, kad laimė duodama žmogui gimstant, tačiau šiandien neprarasti pozityvmo trukdys keletas nenumatytų šeštadienio darbų. Prisiminkite visus kūrybiškus būdus greičiau įveikti tai, ko iš jūsų reikalaujama, ir jau visai netrukus gaėsite vėl mėgautis nuostabia diena.



Ši diena skirta santykių puoselėjimui, tad nesibaiminkite, jog bendraudami su žmonėmis pasakysite ar padarysite kažką ne taip. Priešingai, planetų padedami sugebėsite pademontruoti aplinkiniams geriausią įmanomą savo pusę. Meilė – jūsų ranktas į sėkmę!



Įvertinkite, kaip iš tiesų sunkiai dirbate, ir šiandien pernelyg nesišvaistykite pinigais. Nesvarbu, ar išlaidos suplanuotos jums, ar kitų žmonių poreikiams tenkinti, dabar nederėtų pamiršti, kad eurais iš dangaus nelyja. Dalinkitės finansine atsakomybe su visomis suinteresuotomis pusėmis.



Kad ir kaip atrodytų keista, šiandien bus sunku pristatyti savo sumanymus kitiems žmonėms. Liežuvis pinsis prieš didesnę klausytojų auditoriją, todėl, jeigu tik galite, atidėkite visas svarbias prezentacijas ar pokabius dėl darbo. Nieko tokio, jeigu kol kas mintys nesidėlioja taip, kaip norėtumėte – turite visą pasaulio laiką padaryti geriausią įmanomą įspūdį aplinkiniams. Neskubėkite!


admin · 2019-06-22 02:00 · 644 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt