TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė muziejų diena Tarptautinė žavėjimosi augalais diena Gatvės Muzikos Diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-06-21)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-06-21)


Šiandien penktadienis ir jūs, užuot ėmęsi naujų darbų, labiau norėsite atsipalaiduoti ir pradėti džiaugtis ilgus savaitgaliu. Skirsite daugiau dėmesio šeimai, namams ir visai nesidrovėsite išeiti į gatvę be socialinio makiažo. Būkite savimi ir leiskite sau pasijusti geriausiai kaip tik įmanoma!



Labai tikėtina, kad kažkas iš bendradarbių ar šeimos narių šiandien ateis paprašyti jūsų pagalbos. Prieš sutikdami būtinai įvertinkite savo galimybes ir nesuteikite nelaimėliui preteksto tikėti nerealiomis iliuzijomis. Būtinai išsiaiškinkite kuo tikslesnę informaciją ir nesidrovėkite užduoti nepatogių klausimų. Kuo daugiau žinosite, tuo paprasčiau bus sugalvoti tinkamiausią sprendimo būdą.



Šiandien derėtų iš naujo apgalvoti savo profesinius tikslus. Viena vertus, svajonė atrodys pasiekiama ranka, kita – niekaip negalėsite atsikratyti nuojautos, kad kažkas klostosi ne iki galo gerai. Taip yra todėl, kad užuot aklai vadovavęsi savo puikia intuicija, dabar vis dažniau užleidžiate vietą blaiviam protui. Nepabijokite pasielgti spontaniškai ir stebėkite, kaip nuostabiai aplinkybės ims klostytis jūsų naudai.



Dėl Mėnulio įtakos šiandien trokšite būti pastabėti. Laimei, dabar spinduliuojate  charizma, kuri padės pasiekti numatytus tikslus tiek intymioje, tiek viešoje aplinkoje. Ieškokite tinkamos literatūros, filmų ar mokymų, kurie padėtų dar labiau atskleisti jūsų įgimtą žavesį bei įdarbinti talentus.



Nebijokite parodyti aplinkiniams, kad kažko nežinote – tai ne silpnumo ženklas, ir pernelyg nesigraužkite padarę klaidą. Labai tikėtina, kad taip dramatiškai reaguojate tik jūs, o aplinkiniai nė nepastebi, kas negerai. Žinoma, pagražinti realybės taip pat nereikėtų. Būkite sąžiningi prieš save bei kitus ir pasaulis jums šypsosis!



Negaiškite laiko analizuodami santykius su aplinkiniais ir paprasčiausiai leiskite jiems klostytis natūralia vaga. Labai tikėtina, kad dienos eigoje nutiks tokių įvykių, kurie greitai sudėlios viską į savas lentynėles ir daugiau klausimų, kas jūsų geresnis draugas ir ištikimesnis kolega darbe nebekils.



Labai tikėtina, kad šiandien darbe papulsite į gana intriguojančią situaciją, kuri patikrins jūsų kolegų ištikimybę ir taps išties nemenku profesiniu iššūkiu jums. Analizuodami detales imsite manyti, kad kai kurie žmonės tyčia nevykdė svo įsipareigojimų. Kaip bebūtų, nepasiduokite paranojai ir neatmeskite fakto, jog kai kada pasitaiko ir netyčinių klaidų. Būkite kantrūs ir galiausiai viskas išsispręs.



Pabandykite įsivaizduoti, koks būtų jūsų gyvenimas, jeigu jūsų nevaržytų jokios ribos. Visata siunčia jums įkepiančios informacijos, tad jeigu būsite drąsūs ir atrasite būdų, kaip peržengti savo pačių susigalvotas kliūtis, dabar pasieksite įstabių rezultatų.



Nors jūsų širdis visada šaukiasi nuotykių, šiandien derėtų nurimti ir paprasčiausiai pailsėti. Nebijokite, gyvenimas ir toliau vilios jus neatrastais toliais, o kol kas prisiminkite namus ir šeimą – juk jie tikrai ne blogiausia vieta Žemėje!



Bendraudami su žmonėmis šiandien imsite mąstyti: kalbate pernelyg daug ar pernelyg mažai. Pajutę, kad kažka jus apgavo ar nepasakė iki galo visos vertingos informacijos, neskubėkite teisti ir prieš tai įsitikinkite, kad kominikacija iš jūsų pusės vyko tikrai sklandžiai. Gerbkite savo pašnekovus – dabar tai vienintelis būdas pasiekti kompromisą.



Šiandien trokšite pagražinti ir patobulinti savo darbinę aplinką. Pasistatykite gėlių vazą ant stalo, pasidėkite pagalvėlę už nugaros, jeigu dirbate sėdimą darbą, tačiau kad ir ką sugalvotumėte, pernelyg neišlaidaukite. Pasirinkite tokius pasitenkinimo būdus, kurie jums daug nekainuos.



Šiandien derėtų pailsėti po sunkios darbo savaitės. Gerkite daug skysčių, valgykite subalansuotą maistą, daugiau judėkite gryname ore, užsiimkite dvasinėmis praktikomis – darykite viską, kad sustiprintumėte kūną ir sielą.


admin · 2019-06-21 02:00 · 653 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt