TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Jūros neperbrisi, kalno neperkasi
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-06-20)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-06-20)


Nustebsite, kaip greitai aplinkiniai prisitaikys prie permainingų jūsų nuotaikų! Kita vertus, atminkite, kad žmogus – ne vieniša sala vandenyno viduryje ir kiekvienas veiksmas neišvengiamai turi atoveiksmių mus supančioje aplinkoje. Norėdami puikiai jaustis nesitikėkite sulaukti pozityvo iš kitų kol patys nepradėsite maloniai elgtis.



Nepaisant to, kad puikiai žinote, ką norite šiandien padaryti, likimas gali sudėlioti viską kitaip. Nesisielokite, jeigu planai nesiklosto taip, kaip norėtumėte, ir nebijokite nežinomybės. Visatos siųstus iššūkius priimkite atvira širdimi ir ieškokite kūrybiškų būdų juos įveikti. Tegul prasideda atradimų kupina kelionė!



Šiandien akylai stebėkite aplinką ir įsiklausykite į savo svajones, mat jos taps puikiu įkvėpimo šaltiniu augti ir tobulėti. Tikėtina, kad daug vertingos informacijos bei įkvėpimo gausite iš įvairių dvasinių praktikų: meditacijos, būrimų, tačiau, žinoma, neatmeskite ir tradicinių savišvietos būdų: knygų, filmų ar radijo laidų. 



Šiandien bandysite patikrinti kitų žmonių ištikimybę jums mestelėdami jiems kokį nors „jauką“. Kaip bebūtų, pakurstydami netikrą situaciją nesitikėkite tikrų objektyvių rezultatų. Nesileiskite kamuojami nerimo ir atminkite, kad tikra draugystė atlaiko bet kokius išbandymus.



Kolegos darbe šiandien gali priblokšti pažerdami kritikos jūsų atliktiems darbams. Kaip bebūtų, pasistenkite suvaldyti emocijas ir atsakykite jiems kiek įmanoma profesionaliau. Pabandykite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies. Pagalvokite, kodėl jūsų poelgiai sukėlė būtent tokią aplinkinių reakciją. Transformuokite negatyvią energiją ir savęs pažinimą bei analizę.



Šiandien planetos padės jums atrasti geriausią būdą įgyvendinti ilgai atidėliotus planus, tačiau kol kas susilaikykite nuo lemtingų sprendimų.  Dėl daugybės pasirinkimo variantų dabar būsite gana emocionalūs, todėl vertėtų niekur neskubėti, trupam atsitraukti ir įvertinti susiklosčiusią situaciją blaiviai. Galbūt perkrauti baterijas padėtų ilgesnis pasivaikščiojimas gryname ore arba gardūs pietūs su bičiuliu?



Šiandien turėsite neplanuotų išlaidų, kurios privers pakoreguoti kai kuriuos dienos planus. Tikėtina, kad dėl to jausitės kiek nusiminę arba, priešingai, visa širdimi atsiduosite spontaniškumui ir sukrapštę paskutinius centus leisitės ieškoti naujų nuotykių. Nesinervinkite dėl to, ko negalite pakeisti, ir padarykite viską, kad ateityje į tokias situacijas daugiau nebepakliūtumėte.



Planetos pataria nebeslėpti jausmų ir pagaliau išsiaiškinti santykius su artimu giminaičiu ar draugu. Nors iš pradžių jūsų atvirumas gali pabloginti susiklosčiusią situaciją, kalbėdami, būkite sąžiningi ir ilgainiui laikas sudėlios viską į savas vietas. Atsikratykite širdį kausčiusios įtampos ir pamatysite kaip gyvenimas ims gerėti.



Šiandien galite pastebėti, kad vienas iš jūsų gyvenimo dėlionės elementų nelabai laikosi, o gal net pasimetė. Kaip bebūtų, neskubėkite taisyti bendro paveikslo ir geriau pagalvokite, kodėl jūsų dėlionė nebe tokia tvirta kaip anksčiau. Kartais skubėdami išspręsti vieną nedidelę problemą tik rizikuojame prisidaryti didesnių!



Meskite iš galvos visas žinomas taisykles ir šiandien labiau pasikliaukite savo kūrybiškumu. Jeigu jau seniai nerimaujate, kad neturite pakankamai pinigų ar įrankių įdarbinti didžiausius savo talentus, nurimkite, planetos atskleis jums tokių galimybių, apie kokias anksčiau nė nesapnavote.



Šiandien galite pastebėti susiraukusius aplinkinių veidus. Prieš ką nors kaltindami, pagalvokite, kodėl taip galėjo nutikti. Galbūt pastaruoju metu daug dirbate ir mažai laiko praleisdavote su mylimiausiais žmonėmis? Pasistenkite ištaisyti padarytas klaidas ir ne tokius skubius savaitės darbus atidėkite kitai dienai. Skirkite dėmesio jūsų pasiilgusiems namiškiams ir nė nepastabėsite, kaip diena nušvis naujomis spalvomis.



Galvoje sukasi tūkstančiai idėjų, tad norite to ar ne, turėsite su kažkuo apie tai pasikalbėti. Nesukite galvos dėl tinkamų žodžių ir drąsiai ženkite pirmąjį žingsnį. Išsirinkite tinkamą pašnekovą arba užsirašykite įdomiausius sumanymus užrašinėje. Nustebsite, kiek nuoširdaus palaikymo ir pagalbos sulauksite.


admin · 2019-06-20 02:00 · 642 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt