TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Daug norėsi - mažai turėsi
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-06-19)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-06-19)


Šiandien būsite tikri aktyvistai, savo entuziazmu skinantys kelią į priekį aplinkiniams. Kaip bebūtų, bijodami kitų žmonių pavydo ar intrigų dabar pernelyg neatvirausite apie savo jausmus bei planus. Atminkite, kad neverta sukti galvos dėl to, kad dar neįvyko. Nurimkite, atsipalaiduokite ir užkariaukite pasaulį savo pozityvumu!



Šiandien lyg kempinė sugersite iš aplinkos informaciją. Atrodys, kad kiekvienas naujai sužinotas faktas kviečia jus kupinai atradimų kelionei ir vien nuo šios minties negalėsite ramiai nusėdėti darbo vietoje. Kaip bebūtų, neužsižaiskite ties smulkmenomis ir nepameskite pagrindinio tikslo. Mėgaukitės procesu, pasikliaukite intuicija ir vakarui atėjus galėsite pasidžiaugti nuostabiai praleista diena.



Nuobodulio genami ieškosite įspūdžių tolimuose kraštuose bei bendraudami su skirtingų kultūrų atstovais. Kaip bebūtų, nusigauti toli nuo namų šiandien gali ir nepavykti, tad ieškokite būdų įnešti šiek tiek egzotikos į savo gyvenamąją aplinką. Galbūt kasdien einate pro įdomų knygyną ar butiką ir vis nedrįstate užsukti? O gal jau seniai neskambinote bičiuliui, gyvenančiam tolimoje šalyje? Atverkite širdį atradimams!



Šiandien nekantrausite išspręsti įsisenėjusią problemą, tačiau prieš priimdami galutinį sprendimą, prisiminkite auksinę taisyklę – „du kartus pamatuok, trečią kirpk“. Savo beribio entuziazmo genami dabar būsite linkę užmiršti įgimtą kuklumą ir aplinkiniams uždavinėsite net labiausiai provokuojančius klausimus. Daugiau kantrybės ir jūsų lūkesčiai pasiteisins su kaupu!



Nebijokite iššūkių! Šiandien planetos jums kaip niekad palankios, tad, jeigu tik panorėsite, sugebėsite nuversti kalnus ir padaryti aplinkiniams taip trokštamą įspūdį. Jūsų rankose – visis reikiami įrankiai, kad pasiektumėte tai, ką suplanavote. Svarbiausia, vienu metu nesiimkite keleto skirtingų užduočių ir savo tikslo link keliaukite susikaupę, žingsnelis po žingsnelio.



Iš prigimties turite skvarbų analitinį žvilgsnį, o šiandien jis taps aukso vertės jus supantiems kolegos. Niekaip negalėsite suprasti, kaip kai kurie žmonės nepastebi akivaizdžių dalykų, kurie jums, žvitriaakiams, buvo aiškūs dar prieš keletą dienų. Nesusireikšminkite ir savo teigiamu pavyzdžiu įkvėpkite kitus!



Kasdienis balansas – vienas pagrindinių jūsų gyvenimo tikslų, kaip bebūtų šiandien tiek namie, tiek darbe pateksite į daugybę įtampą keliančių situacijų. Pasistenkite susitvardyti ir nepasiduoti emocijoms. Labai tikėtina, kad šiuo metu kai kuriems žmonėms esate reikalingi kaip nepajudinama uola į kurią galima atsiremti. Pasistenkite atrasti laiko tiems, kuriems jūsų labiausiai reikia.



Planetų paskatinti šiandien įvairiais būdais bandysite patikrinti santykius su jus supančiais žmonėmis. Ištikimybė bei artimas ryšys – taps vienais svarbiausių kriterijų renkantis žmones, su kuriais norėtumėte keliauti atradimų bei iššūkių kupinu gyvenimo keliu. Nesisielokite, jeigu atsiras tokių, kurie kaltins jus žiaurumu ar savanaudiškumu. Kai kada turite pasielgti egocentriškai, kad galiausiai atsirinktumėte tuos, kurie yra verčiausi būti šalia jūsų!



Šiandien puiki diena atsikratyti jus slegiančio balasto: emocijų, žmonių ar paprasčiausių daiktų. Nesivaržydami įvertinkite pastaruoju metu sukauptą „turtą“ ir ieškokite būdų atlaisvinti vietos naujiems įspūdžiams ar draugiškiems bičiuliams. Tvarka širdyje ir namuose padės iš naujo numatyti savo prioritetus bei atvers iki šiol nepastebėtų galimybių pasiekti tai, apie ką visada svajojote.



Pastaruoju metu patyrėte nemažai įtampos ir dabar šios viduje susikaupusios emocijos grasina prasiveržti į aplinką su didžiuliu triukšmu. Tai žinodami, pabandykite pasidalinti nerimu su patikimu bičiuliu. Streso atsikratykite pamažu, kad vėliau neteiktų gailėtis dėl spontaniškai ištartų žodžių ar padarytų poelgių.



Šiandien derėtų prisiminti, kad dažnai problema turi daugiau nei vieną sprendimo būdą. Taigi negaiškite laiko bandydami įrodyti, kad kažkieno pasiūlytas variantas yra netinkamas. Pripažinkite nuomonių įvairovę ir ją vertindami pabandykite prisitaikyti kažką unikalaus sau.



Šiandien labai jautriai išgyvensite aplinkinių pastabas savo atžvilgiu. Nesvarbu, ar sulauksite pagyrimų, ar kritikos strėlių, neleiskite, kad jos sutrukdytų jums siekti to, ką buvote sugalvoję. Nepaleiskite iš akių pagrindinio tikslo ir leiskite kitiems pasigėrėti savo įdirbio bei užsispyrimo rezultatais.


admin · 2019-06-19 02:00 · 658 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt