TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-06-18)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-06-18)


Tai, apie ką seniai svajojote, šiandien gali išdygti tiesiai prieš jus. Yra toks posakis: „Norėk atsargiai – norai pildosi“, tad neskubėkite pernelyg džiaugtis netikėta laime. Švęskite kukliai, pakvieskite tik artimiausius žmones. Dabar nelabai palankus metas garsiai skelbti pokyčius. Luktelėkite, kol jūsų naujojo gyvenimo dalis laikantys „klijai“ tvirtai sudžius – taip užsitikrinsite, kad jūsų nauja laimė nesugrius. 



Jūs gebate greitai įvertinti situaciją ir aiškiai įvardinti, kas ir kokius vaidmenis joje vaidina. Ši jūsų savybė labai pravers, kai tam tikri žmonės mėgins jums pateikti savo „tiesą“, kuri stirpiai skirsis nuo tikrosios. Vis dėlto pasistenkite gerai parinkit žodžius, jei neketinate visiškai nutraukti santykių. Stenkitės nieko nepateikti asmeniškai ir nedemostruoti emocijų. Taip ir atrodysite rimčiau, ir turėsite didesnę įtaką.



Jums gali pasirodyti, kad tikslą pasieksite greitai ir be didesnių nesklandumų, tačiau jei savo norus sau būdingu stiliumi išreikšite pernelyg tyliai ir subtiliai, galite tiesiog būti neišgirsti arba dar blogiau – žmonės jumyse matys pasyvią agresiją. Būtinai atkreipkite dėmesį į tai ir, sukaupę visą drąsą, rėžkite tiesiai šviesiai, ko norite. Ir nepamirškite laikas nuo laiko to pakartoti.



Yra nemažai būdų užmegzti kontaktą su jums patinkančiais žmonėmis. Daugiausia dėmesio tikriausiai skiriate savo išvaizdai ir bandote atrodyti žavūs, bet yra daug būdų sukurti kur kas gilesnį ryšį. Pasitelkite humorą, intelektą, pasidalinkite savo gyvenimo filosofija. Nemėginkite „pasirodyti“ ir nevaizduokite savęs tokių, kokie nesate – tai visada padeda. 



Labai tikėtina, kad kelionės ir susidūrimai su kitų kultūrų atstovais šiandien paskatins jus pradėti mokytis naujos užsienio kalbos. Domėsitės naujomis idėjomis, tad verta lankyti įdomias paskaitas ar pranešimus. Kada nors pastebėsite, kad visiems įprastus dalykus darote savaip, nestandartiškai ir nenuobodžiai. Jums kas galvoje, tas ir ant liežuvio. Atvirumas nėra blogai, bet planetos išsidėstę taip, kad galite per daug įsimylėti savo idėjas, tapti dogmatiškais. Jei pastaruoju metu daug dirbote gražindami savo namų ar biuro aplinką, kurdami palankų mikroklimatą ar diegdami naujoves, pastebėsite, kad jūsų pastangos atsiperka.



Šiandien jus apėmusi apatija trukdys efektyviai bendrauti su žmonėmis. Tai žinodami, atidėkite svarbius verslo susitikimus, kad vėliau netektų gailėtis dėl klaidingų sprendimų. Neinvestuokite pinigų ir neišlaidaukite. Labai tikėtina, kad jau kitą dieną susinervinsite dėl staiga įsigytos brangios paslaugos ar prekės.



Iš prigimties labai jautriai priimate kitų žmonių reakcijas, tad ir šiandien, vien bijodami išgirsti neigiamą atsakymą, niekaip negalėsite apsispręsti dėl tolimesnių savo poelgių. Nesate nusiteikę palaukti ir pažiūrėti, kuria linkme susiklostys įvykiai, tačiau aklas impulsyvumas taip pat neduos norimų rezultatų. Spręskite esamas problemas ir tai darydami pasistenkite neprisidaryti naujų!



Profesinėje srityje šiandien pajusite nepaaiškinamą palengvėjimą. Pagaliau aplinkiniai skirs jums mažiau dėmesio, tad galėsite susikaupti ir ramiai dirbti niekieno nestebimi. Kaip bebūtų, ilgai užsibūti saugioje slėptuvėje taip pat nenorėtumėte! Negaiškite laiko bandydami priimti geriausią sprendimą. Paprasčiausiai atsipalaiduokite ir atsiduokite įvykių tėkmei.



Ironiška, bet nepajusite, kad gyvenote stresuodami tol, kol stresinė situacija baigsis. Užtat dabar savo kasdienes užduotis vykdysite kur kas lengiau ir išmaniau. Panašu, kad jums tereikėjo atgauti pasitikėjimą savimi. Geriausiai jaučiatės būdami nesuvaržyti įsipareigojimų vienai vietai, asmeniui ar profesijai – esate tikri keliauninkai, pasaulio piliečiai. Kad jaustumėtės gerai, privalote atgaivinti savasias vizijas apie tai, kas esate ir ką turėtumėte daryti, kad patirtumėte savo svajonių nuotykį.



Jūsų kasdienę rutiną gali sujaukti keletas netikėtų įvykių ir nesutarimų su aplinkiniais. Dėl to kaltas Mėnulis, kuris apsunkins bendravimą su kitais žmonėmis ir trukdys aiškiai perteikti savo idėjas. Prieš ką nors sakydami, atidžiai patikrinkite argumentus ir pasitikėkite savimi. Aplinkiniai netruks pastebėti jūsų entuziazmo ir tai padės greičiau susirasti bendraminčių.



Šiandien rizikuojate klaidingai priimti partnerio ar bendradarbių poelgį, tačiau vis dėlto tai jums nesutrukdys padaryti teisingų išvadų. Laimei, iš prigimties esate lengvai prisitaikančios asmenybės, tad sugebėsite išlaviruoti net pačiose kebliausiose situacijose. Sutelkite dėmesį į išties vertingus santykius ir pasistenkite atsikratyti įtampos juose. Tik susitvarkę asmeninį gyvenimą galėsite skirti daugiau laiko savo profesiniams tikslams!



Jūs tikrai vertinate patikimus bičiulius, kurių pagalbos galėtumėte paprašyti ir viduryje nakties, o šiandien būsite pasirengę jiems už tai atsidėkoti. Kaip bebūtų, dabar jūsų tikrai nevilios audringi vakarėliai ir triukšmingi pasisėdėjimai su didele kompanija žmonių. Trokšite daugiau laiko praleisti vieni, kad galėtumėte įsiklausyti į savo mintis. Net jeigu dieną jau buvote seniai suplanavę, pasistenkite atrasti minutėlę vien tik sau! 


admin · 2019-06-18 02:00 · 647 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt