TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-19 03:05
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-17)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-17)


Dėl įgimto gebėjimo analizuoti sudėtingas situacijas profesiniame gyvenime gerokai lenkiate savo kolegas. Tačiau net ir tokiu atveju, kaskart susidūrę su nekasdieniais faktais, jaučiatės įsitempę ir nelaimingi. Nebijokite padaryti trumpą pertraukėlę tarp darbų, kad susigrąžintumėte emocinę pusiausvyrą. Kartais tereikia iš naujo įkrauti savo baterijas, kad gyvenimas vėl nušvistų šviesiomis spalvomis.



Šiandien jums nederėtų skraidžioti padebesiais. Bendraudami su žmonėmis įsitikinkite, jog jūsų poelgiai ir žodžiai neprasilenkia vieni su kitais. Jeigu norite išvengti nesusipratimų virtinės, nekalbėkite tol, kol nebūsite užtikrinti savo idėjomis visa širdimi.



Nors dažnai didžiuojatės netradicinėmis pažiūromis, šiandien jums nepavyks  pademonstruoti savo ekscentriškosios prigimties. Negana to, kuo labiau stengsitės įtikinti aplinkinius savo maištingomis idėjomis, tuo daugiau chaoso ir nesusipratimų sukelsite. Neprimeskite savo nuomonės aplinkiniams ir juo labiau nepaverskite jos viešo konflikto priežastimi!



Pasinaudokite kosmine energija ir šiandien skirkite daugiau laiko gyvenimo apmąstymams. Dabar vertėtų atsisakyti bet kokios aktyvios veiklos ir nesidrovėti pirmadienio vakarą praleisti namuose. Ramybė – jūsų geriausia draugė!



Deja, bet daug žadėjęs verslo sandoris arba ilgai lauktas paaukštinimas gali neduoti taip trokštamų vaisių. Negana to, galite patirti netgi finansinių nuostolių! Dėl šios priežasties būsite siaubingai nusivylę ir tai trukdys efektyviai bendrauti su žmonėmis. apsišarvuoktie kantrybe ir bent kol kas susilaikykite nuo bet kokių finansinių sprendimų.



Šiandien būsite pasirengę nuversti kalnus, tad noriai dalinsitės savo planais ir lūkesčiais su bet kuo, kas norės jūsų klausytis. Deja, jeigu tikitės, kad užkopę į profesinį olimpą patenkinsite savo socialinius lūkesčius ir pakelsite savivertę, klystate. Jokie pinigai nenupirks taip trokštamos meilės ir jaukumo. Tai žinodami, prisiminkite artimus žmones. Galbūt jau metas praleisti su jais daugiau laiko?



Esate lengvai bendraujantys ir turite jums priimtiną darbo tempą. Jūsų filosofija – gyvenate savo gyvenimą ir leidžiate gyventi kitiems. Jūs gerbiate kitų pasirinkimus tol, kol kiti gerbia jūsiškius. Kai kas gali mėginti jums primesti beprotišką tempą ir įstatyti jus į svetimas vėžes. Jei mėginsite tam kai kam įtikti, tikriausiai visai prarasite motyvaciją, o stresą patirsite abu, tik dėl skirtingų priežasčių. Neleiskite, kad kiti jūsų gerumą laikytų jūsų silpnybe.



Kas kitas, jei ne jūs, geriausiai žino, kaip išlaikyti save žvalų ir darbingą kuo ilgiau. Dabar, kai darbo daug arba reikia baigti projektą, ypač svarbu tai prisiminti. Nevaržykite (bet ir nepadauginkite) cukraus ir kofeino, bet atminkite, kad geriausiai išliksite žvitrūs, jei gerai išsimiegosite. Įsirenkite savo darbo vietą kuo patogiau – tai padės taupiau ir tikslingiau naudoti energiją. Vakare koncentruokitės į veiklą, kurioje reikia daugiau kruopštumo ir jautrumo – pagal savo natūralius bioritmus.



Posakis „Pasakyk, kas tavo draugai, ir aš pasakysiu, kas esi tu“ šiandien kaip reta aktualus. Nauji pažįstami gali atrodyti linksmi ir patrauklūs, bet, prieš priimdami juos į draugų ratą, įsitikinkite, ar gerai suvokiate jų motyvus. Pasitikėjimas dovanai neduodamas – jį reikia pelnyti. Atsispirkite pagundai sumažinti standartus tik tam, kad kam nors patiktumėt. Esate savo ateities valdovai ir neleiskite kitiems matuotis savo karūnos. 



Ko gero, šiandien sieksite atkurti pabjurusius santykius su žmogumi iš vadovybės. Greičiausiai nesutariate dėl pasitikėjimo stokos arba dėl to, kaip priimate vienas kito nuomonę. Svarbu, kad pažvelgtumėte vieni į kitus be išankstinių nusistatymų, koks prieš jus stovintis asmuo turėtų būti ir koks jo vaidmuo. Prisiimkite atsakomybę tik už savo veiksmus, jei reikia, ištieskite pagalbos ranką. Atkurkite sveiką arpusavio ryšį, kuris taps pagrindu tolesniam darniam santykių vystymuisi. 



Tikėtina, kad tamsios sąžinės žmonės pasikėsins į jūsų nuosavybę, todėl būkite budresni nei paprastai ir atidžiau stebėkite aplinką. Kita vertus, tikėtina, kad pažįstami prašys ką nors paskolinti. Nesusimaišykite ir nepradėkite saugoti nuo jų saugoti savo daiktus taip, kaip saugotumėt nuo vagių. Tai – viso labo daiktai,tad nesuteikite jiems daugiau reikšmės, nei jie yra verti. Ar verta dėl jų gadinti santykius su aplinkiniais – spręsti jums. 



Dažnai nenorėdami įžiebti konflikto ar papiktinti kitų žmonių, pasirenkate savo nuomonę paprasčiausiai nutylėti, tačiau šiandien ilgainiui susikaupęs pyktis bei nuoskaudos gali prasiveržti su triukšmu! Išdrįskite atvirai pripažinti tai, kas jums nepatinka. Tiesa išlaisvina sielą ir suteikia ramybę protui.


admin · 2019-06-17 02:00 · 684 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt