TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-16)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-06-16)


Šiandien Mėnulis gali sugrąžinti jus į svajingus meilės prisiminimus. Pasinaudokite įgyta patirtimi ir praturtinkite santykius su mylimais žmonėmis!



Jaučiatės saugiai ir užtikrintai, kai jūsų meilės reikaluose viskas paprasta ir tvarkinga. Kaip bebūtų, šiandien Mėnulis gali sudrumsti nusistovėjusią ramybę ir jums neatidėliotinai teks priimti keletą sudėtingų sprendimų, susijusių su santykių ateitimi.



Dėl Mėnulio įtakos jausitės ypač emocionalūs. Niekaip negalėsite nusiraminti ieškodami daugiau prasmės meilės reikaluose. Pasistenkite neskubinti įvykių ir atsiduokite Visatos magijai. Neabejokite, atsakymai jus pasieks tinkamiausiu metu!



Jaučiate artėjančias permainas, tad pasiruoškite pakovoti už savo įsitikinimus ir troškimus!  Stebėkite kintančias aplinkybes ir pasistenkite priderinti poreikius prie naujų aplinkybių.



Jeigu pastaruoju metu jūsų širdyje užgimė nauja meilė, neskubėkite apie tai prabilti viešai. Kai kuriuos dalykus verta palaikyti paslaptyje dar bent keletą dienų.



Nebijokite pasirodyti jautrūs ir pažeidžiami. Atviras ir intymus pokalbis su mylimu žmogumi išlaisvins jus nuo susikaupusios įtampos ir apgaubs santykius išskirtine artuma.



Manote, kad žinote visus atsakymus į sudėtingus meilės klausimus. Kaip bebūtų, priimdami sprendimus, neskubėkite ir įsiklausykite į mylimo poziciją. Kompromisai jus suartins ir padės išvengti bereikalingų dramų.



Puikiai suvokiate, ką turėtumėte padaryti, kad jūsų meilės reikalai klostytųsi geriausiai, kaip tik įmanoma. Pasikliaukite savo intuicija: būkite kantrūs ir neskubėkite priimti lemtingų sprendimų!



Šiandien būsite kaip niekad jausmingi, trokšite atsiduoti žemiškiems malonumams ir užmiršti visus darbus. Laimei, savaitgalis tęsiasi, tad tikrai turėsite galimybę atsipalaiduoti. O kol kas neužmirškite savo įsipareigojimų ir būkite atidūs smulkmenoms!



Kad ir koks ilgas darbų sąrašas šiandien jūsų laukia, būsite nusiteikę likti namie ir atsiriboti nuo viso likusio pasaulio. Norėsite ramiai apgalvoti pastaruosius savo gyvenimo įvykius ir nė neketinsite su kuo nors apie tai kalbėti. Nesvarbu, kiek ilgai užtruktų jūsų vienatvė, dabar turėsite puikią galimybę atgauti jėgas ir pasiruošti naujiems iššūkiams.



Panašu, kad pastarąją savaitę patekote ne į vieną dviprasmišką situaciją meilės srityje, o dabar atėjo metas išsiaiškinti viską kartą ir visiems laikams! Temos, apie kurias anksčiau būdavo ypač sunku kalbėti, dabar atrodys kur kas paprasčiau. Atminkite, kad bet kokioje diskusijoje, svarbu ne tik dalintis savo idėjomis, bet ir atidžiai klausytis pašnekovo!



Šiandien būkite atsargūs flirtuodami su priešingos lyties atstovais. Keletas neapgalvotų žodžių gali įtraukti jus į nesibaigiančią nesusipratimų virtinę, o to jūs tikrai nenorite! Neskubėkite ir iš anksto įvertinkite įvairius galimus scenarijus. Truputis atsargumo dabar jums išeis tik į naudą!


admin · 2019-06-16 02:00 · 624 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt