TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė muziejų diena Tarptautinė žavėjimosi augalais diena Gatvės Muzikos Diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-06-13)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-06-13)


Šiandien jums prireiks išskirtinio susikaupimo bei kantrybės. Jeigu dienai dar neįsibėgėjus sugrius vienas iš jūsų planų, gali prasidėti grandininė reakcija ir tada jau viskas ims slysti jums iš rankų. Pasistenkite mažiau nerimauti ir lanksčiai prisitaikykite prie pasikeitusių aplinkybių.



Gali būti, kad šiandien aplinkiniai sutiks jūsų idėjas su dideliu užsidegimu ir praėjus vos kelioms minutėms jau nepritars nė vienam jūsų sumanymui. Šitokia gana klaidi situacija privers jus dvejoti, kuri reakcija buvo tikresnė ir kuria reikėtų toliau vadovautis. O galbūt drauguose atsispindi jūsų pačių vidinė dilema: būti impulsyviems ar labiau pasisaugoti?



Šiandien jausitės gana dviprasmiškai. Viena vertus, trokšite atsiduoti svajonėms, kita, blaivus protas skatins neužmiršti duotų pažadų ir įsipareigojimų. Intuityviai jaučiate kiekvieną savo pasirinkimą ir suvokiate kada už tikrųjų faktų slypi neatskleista tiesa. Taigi, pasikliaukite savo instinktais ir jie tikrai jūsų nenuvils!



Atrodo, kad ir ko imatės, šiandien vis atsimušate į sieną. Nesijaudinkite, tai nereiškia, kad einate klaidingu keliu. Paprasčiausiai neskubėkite ir skirkite sau daugiau laiko pamąstymams. Gal reikia pakeisti visai nedaug, kad jums pagaliau pavyktų?



Net jeigu esate visiškai užtikrinti savo idėjomis, bus sunku įtikinti jomis aplinkinius. Turėkite omenyje, kad jūsų troškimo ir užsidegimo gali nepakakti. Tad prieš ruošdamiesi viešai prezentacijai atidžiai apgalvokite visus argumentus. Šiek tiek pasiruošimo ir tikrai surasite bendraminčių!



Saviraiška – labai svarbus jūsų gyvenimo siekis, tačiau neužmirškite, kad pernelyg griežta struktūra gali pakirpti jūsų fantazijai sparnus. Taigi, kad ir ką sumanytumėte, leiskite sau improvizuoti. Išdrįskite į sudėtingus dalykus pažvelgti linksmai ir greitai pastabėsite, kaip diena įgauna visai naujų atspalvių!



Šiandien bus sunku paneigti savo troškimus, tačiau jeigu bandysite juos įgyvendinti labai tiesmuka maniera, tikrai nepasieksite nieko gero. Deja, santūrumas jums irgi mažai gelbės. Net jeigu išlauksite tinkamo momento bent jau įvardinti savo ketinimus, aplinkybės gali pasikeisti greičiau nei imsitės realių veiksmų. Taigi sukaupkite drąsą ir klokite kortas ant stalo. Juk neturite, ką prarasti!



Šiandien jausitės tikra vakarėlio žvaigžde, tačiau niekaip negalėsite atsikratyti nuojautos, kad kažką užmiršote. Dar pirmoje dienos pusėje atidžiai patikrinkite savo darbotvarkę – galbūt yra neskubių darbų, kuriuos galėtumėte nukelti kitai savaitei? Skirkite daugiau laiko savo poilsiui ir emocinei ramybei. Tai padės atgauti jėgas ir pasiruošti naujiems iššūkiams!



Atrodo, kad turite visai mažai laiko užbaigti keletą svarbių projektų. Deja, teks gerokai pakoreguoti savo darbotvarkę, kad išsisuktumėte iš susiklosčiusios situacijos. Nesijaudinkite, jeigu kol kas teks atidėti keletą darbų. Jau po kelių dienų turėsite pakankamai laiko prie jų sugrįžti.



Sunkiai dirbote ir dabar trokštate paprasčiausiai atsipalaiduoti. Kaip bebūtų, aplinkybės dabar tam ne ypač palankios, tad visų pirma teks skirti dėmesio neatidėliotiniems darbams. Nebandykite pabėgti nuo atsakomybės ir juo labiau nepanikuokite, jeigu niekaip nepasiekiate trokštamų rezultatų. Žvelkite į gyvenimą paprasčiau ir darbai eisis kaip per sviestą!



Būtų tiesiog idealu, jeigu šiandien galėtumėte išvengti reikalų, susijusių su išskirtiniu taktiškumu. Planetos dabar ne pačios palankiausios, tad bendradami su draugais ar verslo partneriais rizikuojate pasakyti daugiau nei planavote. Tai nujausdami, siaubingai nerimausite ir sunkiai pajėgsite suregzti sklandų įtikinamą sakinį. Kita vertus, tikriausiia ne veltui sakoma - kai nesiseka biznyje, sekasi meilėje!



Kad ir kaip stengtumėtės nenukrypti nuo numatytos darbotvarkės, likimas turės jums paruošęs savų planų. Labai tikėtina, kad šiandien neišvengsite gana atsakingo ir įtempto pokalbio, deja, jūsų mintys šokinės kaip guminis kamuoliukas ir jums norėsis nuo visko pasislėpti savo jaukiame fantazijų pasaulyje. Planetos siunčia jums signalą, kad atėjo metas į gyvenimą pažvelgti paprasčiau. Taigi atsipalaiduokite ir leiskite sau šiek tiek papramogauti.


admin · 2019-06-13 02:00 · 658 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt