TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-06-12)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-06-12)


Nors nesate nei ekstrasensai, nei minčių skaitytojai, šiandien sugebėsite įsibrauti į kitų žmonių sąmonę tiek, kad nesunkiai įtikinsite juos pačiais beprotiškiausiais savo sumanymais. Tai, kas anksčiau atrodė neįmanoma, dabar kaitins jums kraują ir skatins ieškoti bendražygių. Deja, užuot pasikliovę savo nepriekaištinga intuicija, šiandien būsite linkę žingsniuoti logiškų sprendimų keliu. Laikykitės plano, tačiau kartu neužmirškite, kad galite improvizuoti.



Šiandien Visata padės jūsų vidinei šviesai suspindėti kur kas ryškesnėmis spalvomis. Jeigu pastaruoju metu patyrėte įvairių keblumų, nurimkite – situacija netrukus ims gėrėti!



Labai tikėtina, kad šiandien išmintingo žodžio prireiks vienam iš jūsų bičiulių. Taigi neplanuokite pernelyg daug darbų ir pasilikite laiko paprastam atviram pokalbiui. Jūsų heroiškas poelgis ne tik įkvėps bičiuliui optimizmo, bet ir pripildys taurių jausmų jūsų pačių širdį!



Šiandien bus sunku susikaupti kasdieniams, didesnio kruopštumo reikalaujantiems darbams. Pabandykite daryti daugiau pertraukėlių: išeikite pasivaikščioti, pasiklausykite mėgstamos muzikos, medituokite – tai padės atgauti pusiausvyrą ir laiku sugrįžti į Žemę.



Atsitraukite nuo darbo, atgaukite kvapą ir praleiskite kiek galima daugiau laiko su artimaisiais ir mylimaisiais. Nuveikite ką nors kartu – net jei šiuo metu norisi pabūti vieniems su savo telefonu. Entuziazmą atgausite stebėtinai greitai ir suprasite, kad tikro draugo ar partnerio nepakeis jokie išmanieji įrenginiai.



Nesismulkinkite ir drąsiai siekite savo širdies troškimų. Fortūna jums šypsosis – pamėginkite išnaudoti tai efektyviau nei tiesiog nusipirkdami loterijos bilietą ar ieškodami gero pirkinio. Pasinerkite į kvapą gniaužiančius nuotykius arba dar neregėtą prabangą. Pajuskite gyvenimo skonį.



Šiandien bus sunkoka nuspręsti, kam skirti daugiausiai dėmesio – nes jo reikės daug kam, domėsitės keletu dalykų vienu metu. Tam prireiks daugiau laiko, nes vienu metu visko tiesiog neaprėpsite. Atsargiai su pažadais – tokią dieną labai lengva prikalbėti to, ko iš tiesų nespėsite ištęsėti.



Šiandien derėtų turėti omenyje, kad kosminė energija jūsų atžvilgiu nėra labai stabili. Taigi, nekurkite grandiozinių projektų, nepasirašinėkite ilgalaikių sutarčių, nedarykite nieko, kas, staiga pasikeitus aplinkybėms, galėtų stipriai komplikuoti jūsų gyvenimą. Nors iš pradžių galite jaustis blaškomi likimo, atminkite, kad gyvenimo sėkmė priklauso tik nuo jūsų!



Šiandien būkite ypač budrūs ir saugokite sveikatą. Svarbiausius dienos darbus atlikite iki pietų ir šiukštu nesėdėkite viršvalandžių. Atidėkite ilgesnes keliones, pagalvokite, ar tikrai verta dalyvauti savaitgalio draugų vakarėlyje. Dėl ilgalaikio nuovargio jausitės gana nervingi, tad bendraudami su žmonėmis rizikuojate įsivelti į bereikšmius ginčus!



Nors puikiai žinote, ką šiandien turite padaryti, dienai įsibėgėjus vis labiau įsisvajosite apie artėjantį savaitgalį ir galiausiai jau visai nebegalėsite susikaupti. Deja, aplinkybės reikalauja išlikti budriems ir kasdieniuose darbuose nepadaryti nė menkiausios klaidos. Suskubkite visus svarbiausius reikalus atlikti pirmoje dienos pusėje, kad vakare dar turėtumėte laiko pasvajoti.



Šiandien taip pasitikėsite savo jėgomis, kad nė nemanysite paklusti visuomenėje priimtoms taisyklėms. Deja, ne viskas taip paprasta. Egzistuoja daugybė povandeninių srovių, nematomų plika akimi. Tai visiškai netinkama diena spręsti asmeninių santykių problemas, mat viskas atrodys labai painu ir dviprasmiška. Luktelėkite keletą dienų prieš priimdami lemiamus sprendimus, susijusius su meile!



Šiandien jūsų kraują kaitins aibė naujų idėjų, tad noriai pasakosite apie jas kiekvienam sutiktam bičiuliui ar kolegai. Kaip bebūtų, nedaugžodžiaukite. Juk svarbią mintį galima pasakyti ir keletu sakinių. Kalbėkite aiškiai, argumentuotai ir nė nepastebėsite, kaip prie jūsų durų jau stovės bendražygių būrys, pasiruošusių su jumis keliauti į patį pasaulio kraštą!


admin · 2019-06-12 02:00 · 658 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt