Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0.5 vieneto prancūziško batono
200 gramų kiaulienos sprandinės (keptos orkaitėje ar kitokios paruoštos mėsos)
8 riekės karštai rūkyto kumpio
6 riekės sūrio
2 vienetai marinuotų agurkų
Padažui:
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai garstyčių (iš stikaliniuko)
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Padažui majonezą išmaišyti su garstyčiomis ir aitriosios paprikos milteliais.
2.
Agurkus supjaustyti griežinėliais. Prancūzišką batono pusę perpjaukite dar per pusę ir tuomet išilgai. Sprandinės gabaliuką supjaustykite riekėmis.
3.
Ant apatinių batono puselių dėkite sūrį, sprandinę, kumpį, agurkėlius ir dar sūrio, tepkite padažo, uždenkite kita batono riekele.
4.
Apkepkite iš abiejų pusių, sausoje keptuvėje, vis paspausdami, kad sumuštiniai susiplotų. Skanaus!