Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
300 mililitrų pieno
120 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilinio cukraus
Įdarui:
250 gramų varškės
2 vienetai bananų
šiek tiek cukraus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Miltus persijoti, berti druską, cukrų, mušti kiaušinius, pilti pusę pieno ir išplakti. Pilti likusį pieną, aliejų ir vanilinį cukrų, išmaišyti. Tešlą bus grietinėlės konsistencijos. Indą su tešla uždengti maistine plėvele ir palikti 30 minučių pastovėti.
2.
Iš pastovėjusius tešlos kepti lietinius, aliejumi suteptoje keptuvėje.
3.
Įdarui bananus sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su varške ir cukrumi. Įdarą dėti į iškepusius blynelius, susukti į volelius ir apkepti keptuvėje, iš abiejų pusių.