TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-05-09)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-05-09)


Šiandien planetos paskatins jus iš naujo apmąstyti ateities planus. Ar einate teisingu keliu? Ar žinote viską, ko reikia, kad įgyvendintumėte savo svajones? Prisiminkite, kad greitų kelių į sėkmę nėra ir pasiruoškite kaip reikiant padirbėti dėl savo troškimų.



Šiandien mintimis pasinersite į asmeniškus intymius pamąstymus. Tai ypač palankus metas atsinaujinti dvasiškai ir kartu pagražinti savo gyvenamąją aplinką: remontuokite, perstumdykite baldus, įsigykite naujų interjero detalių! Pasitikite vasarą gaivūs ir pasirengę naujiems iššūkiams!



Nepaisant to, kad pastaruoju metu gyvenimas buvo kupinas pakilimų ir nuopuolių, džiaugiatės kiekviena išgyventa akimirka ir jau ruošiatės vasarai. Kaip bebūtų, kad ir kaip šiandien bandytumėte susikaupti ir planuoti ateitį, planetos pačiais įvairiausiais būdais stengsis jus išblaškyti. Taigi, neskubėkite priimti sprendimų! Kruopščiai pasiruoškite kiekvienam žingsniui ir tikrai nesigailėsite.



Šiandien jausitės gavę geresnio ir įdomesnio gyvenimo galimybę. Kaip bebūtų, nepulkite veikti. Šiuo atveju, žengdami lėtu, bet užtikrintu, žingsniu pasieksite kur kas geresnių rezultatų. Atminkite, kad kai kam pasiseka, nes taip nulemta Visatos, o kažkas visko pasiekia tik savo beribio užsispyrimo dėka!



Darbo savaitei persiritus į antrąją pusę stengiatės sudėlioti paskutinius profesinius akcentus, tačiau Visata perspėja – neskubėkite. Vienas neteisingas žingsnis ir turėsite sugrįžti prie pradžių pradžios, tad branginkite savo laiką ir viską atlikite 100 procentų arba nedarykite visai.



Kad ir kuo užsiimtumėte, šiandien planetos kvies jus pažvelgti į ateitį! Galbūt dar nežinote, kur tiksliai norėtumėte atsidurti, tačiau tikrai nekantraujate kuo greičiau pradėti. Leiskitės nešami svajonių, tačiau kol kas susilaikykite nuo reikšmingesnių sprendimų.



Nepaisant to, kad darbo savaitė dar nesibaigė, šiandien trokšite nieko neveikti ir svajoti. Prisiminkite seniai matytus įdomius, kitokios pasaulėžiūros, bičiulius. Tikėtina, kad jie suteiks jums daugybę malonių įspūdžių vien tik būdami šalia! Atgaivinkite sielą ir pasiruoškite laukiantiems iššūkiams.



Planetos lems, kad šiandien bendravimas su kitais žmonėmis bus kaip niekad įdomus ir įkvepiantis. Žavėsitės kažkieno dvasiniais ar materialiniais pasiekimais, tačiau, tikėtina, kad realybė nėra tokia nuostabi, kaip jūs įsivaizduojate. Atsiminkite posakį „visur gerai, kur mūsų nėra!“



Šiandien įžvelgsite naujas galimybes net ir ten, kur dar vakar jų nė su žiburiu nebūtumėt aptikę. Vis dėlto neskubėkite perimti reikalų į savo rankas. Magišką planetų dermę kur kas naudingiau išnaudoti leidžiant laiką su draugais ir šeima. Taip išvengsite tarpusavio įtampos ir neleisite įsivyrauti varžybų atmosferai. Nuleiskite kartelę: šiuo metu žymiai svarbesni ne jūsų veiklos rezultatai, o tai, kokioje aplinkoje darbuojatės.



Dėl planetų įtakos šiandien bus sunku atskirti tikrus ir pramanytus dalykus. Nepakliūkite į savo idealizmo spąstus ir nesusigundykite tikėti neįmanomu. Jei jūsų našta per sunki, verčiau paprašykite patikimo žmogaus pagalbos, užuot patys bandę kapstytis.



Šiandien bus sunkoka derinti pramogas su pareigomis namuose. Dirbti produktyviai vargu ar pavyks dėl planetų išsidėstymo. Atsiliepimas apie jūsų darbą gali visai nenudžiuginti. Kita vertus, jūs bent jau žinosite tiesą ir galėsite imtis veikmų, kurie pakeistų situaciją. Jus tai turėtų pavykti per keletą dienų.



Šiandien jausitės lyg švaistytumėte laiką, nenuveikdami nieko doro. Norėsite, kad aplinkiniai matytų, kad siekiate gyvenime kažko daugiau, bet žinokite, kad nėra nieko labiau išsunkiančio jėgas nei vaikytis nepasiekiamų tikslų ir prisiimti kankinio rolę. Šiandien planetų dermė kur kas palankesnė praleisti laiką su tais, kuriuos mylite. 


admin · 2019-05-09 02:00 · 671 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt