TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-05-08)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-05-08)


Jeigu šiandien kažkas eitųsi ne pagal planą, prisiminkite, kad turite užtektinai įgūdžių bet kokioms kliūtims pašalinti. Spontaniški poelgiai dabar tikrai netrukdys atsakingai dirbti ir atvirkščiai – atsakomybė nemaišys spontaniškoms idėjoms. Juk didžiausias pavojus yra ne tai, kad mūsų siekiai pernelyg aukšti ir mes jų neįvykdome, o tai, kad jie per daug paprasti ir mes juos pasiekiame.



Daugybė įtakingų planetų šiandien pakurstys jūsų ambicijas ir pasiūlys daugybę genialių idėjų, kaip jas įgyvendinti. Mąstykite inovatyviai, nebijokite atsakomybės ir galiausiai džiaugsitės išsipildžiusiomis svajonėmis!



Dėl planetų įtakos šiandien jums nebus neįveikiamų kliūčių! Pasinaudokite Visatos palankumu planuodami ateitį, tačiau kartu neužmirškite išlaikyti pusiaussvyrą tarp realių vizijų ir nepagrįstų svajonių.



Galingos Visatos jėgos šiandien jus skatins peržengti savo komforto zonos ribas, tačiau kad ir ką sumąstytumėte, atminkite, jog drąsa be išminties gali atnešti pavojingų rezultatų!



Kad ir ką bedarytumėte, tyliai tikitės būti pastebėti ir įvertinti. Trokštate jaustis reikalingi, tačiau stebėkite, kad tai netaptų jūsų pagrindiniu užmoju. Visatos padedami šiandien nuveiksite didžius darbus – tad pasiraitokite rankoves, mąstykite inovatyviai ir pirmyn savo svajonių link! 



Šiandien planetos paskatins jus susimąstyti, kokie trokštate būti ir kokie iš tiesų esate. Visata padės suvokti, kokius esminius gyvenimo pokyčius turi atlikti, siekdami tapti geresne savo pačių versija. Taigi, atidžiai stebėkite ženklus ir būkite pasirengę veikti!



Šiandien planetos paskatins jus susimąstyti, ką turėtumėte padaryti norėdami tapti geresne savo pačių versija. Tam, kad objektyviai pažvelgtumėte į savo trūkumus, reikia būti drąsiems ir pasiryžusiems pokyčiams, tačiau, jeigu išdrįsite, Visata jus gausiai apdovanos.



Šiandien planetos paskatins jus susimąstyti, kokios energijos daugiausiai gaunate iš jus supančių žmonių. Tapsite pastabesni detalėms ir poelgiams, o tai padės suvokti, su kuo ištiesų norite praleisti daugiau laiko ateityje. Išnaudokite šią dieną analizei, tačiau kol kas susilaikykite nuo lemtingų sprendimų.



Šiandien planetos privers suabejoti, ar pagrindas, ant kurio kuriate ateitį, yra pakankamai stabilus. Kaip bebūtų, nekankinkite savęs klausdami, kas būtų, jeigu būtumėte pasielgę vienaip ar kitaip. Sutelkite mintis į ateitį ir drąsiai pasitikite laukiančius iššūkius!



Vienu momentu veikiate neįtikėtinai drąsiai, o kitu jau drebate iš baimės? Šiandien planetos palankiai veiks jūsų mąstymo aštrumą, bet aplink besisukantys nauji žmonės, daiktai ar idėjos gali greitai jus išblaškyti. Belieka pacituoti Beną Frankliną: „Jei jus užvaldė aistra, perleiskite vadeles protui“. 



Šiandien ypač tinkamas metas padaryti ką nors mielo ir nesavanaudiško. Nusiųskite smagų atviruką liūdinčiam bičiuliui, paskambinkite seniai matytiems giminaičiams. Juk gėris sugrįžta su kaupu!



Niekaip negalite atsitokėti, kad metai jau beveik įpusėjo? Ateities nepakeisite, tačiau tik nuo jūsų priklauso, kaip reaguosite į laukiančius iššūkius. Visatos paskatinti šiandien susimąstysite apie savo žinias ir įgūdžius, tad tikėtina, jog vasarą psitiksite kokioje nors tobulinimosi stovykloje ar seminare.


admin · 2019-05-08 02:00 · 630 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt