TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-05-07)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-05-07)


Gali pasirodyti, kad šiandien pasaulis nusiteikęs priešiškai ir jūs privalote užsiauginti kuo storesnę odą, kad iki vakaro išgyventumėte emociškai neišsekę. Pasistenkite vengti sarkastiškų replikų, kritikos nepriimkite pernelyg asmeniškai. Kadangi dabar ne jūs vieni jaučiatės įsitempę, pabandykite praleisti daugiau laiko vienumoje, užsiimkite malonia veikla Jau rytoj kosminė energija bus kur kas giedresnė!



Kartu su bendraminčiais šiandien būsite pasirengę spręsti pasaulines problemas, tačiau sulaukę kritikos trumpam nuleisite rankas. Laimei, planetos dabar neleis ilgai liūdėti ir jau antroje dienos pusėje vėl būsite kupini entuziazmo. Pasinaudokite šiuo momentu!



Vieną sekundę gavę žalią šviesą, kitą jau būsite baudžiami už viršytą greitį. Ši nemaloni ir neapibrėžta situacija gali jus kaip reikiant išbalansuoti, tačiau, jeigu būsite protingi ir priimsite tai kaip Visatos ženklą neskubėti, sugebėsite iš susiklosčiusios situacijos išpešti daug gero.



Užteks savęs gailėtis, marš prie darbo! Visata jūsų pusėje, tačiau kuo ilgiau delsite ir abejosite savimi, tuo daugiau puikių galimybių prarasite. Taigi, susikaupkite ir paklauskite savęs „Kada, jeigu ne dabar?“



Labai tikėtina, jog šiandien pažvelgsite į vieną savo senų pažįstamų romantišku žvilgsniu. Tai, ko anksčiau nė nepastabėdavote, jus sužavės iki sielos gelmių, tačiau neužsimirškite ir nepainiokite meilės su laikina aistra. Prieš žengdami kitą žingsnį, luktelėkite ir įsitikinkite, kad jūsų jausmas tikras.



Trokštate atsipalaiduoti ir pasimėgauti savo darbu užtarnautomis gėrybėmis, tačiau atminkite, jog daiktai – laikini, o tikra draugystė trunka amžius. Taigi, siekite įspūdžių kupinos dienos ir geriausia, jeigu tai darytumėte su artimu mylimu žmogumi.



Šiandien taip susižavėsite vienu iš savo senų bičiulių, kad vienu metu imsite manyti, kad tai naujų romantiškų santykių pradžia. Kaip bebūtų, neskubėkite daryti išvadų ir prieš žengdami kitą žingsnį, gerai viską apmąstykite. Klausykite savo intuicijos ir tikrai nesuklysite!



Draugai – didysis jūsų gyvenimo džiaugsmas bei įkvėpimas, tačiau dažnai per darbus užsimirštate, kokie jie jums brangūs. Laimei, šiandien Visata leis jums šiek tiek atsikvėpti, tad net sėdėdami prie darbo stalo išgyvensite ypatingo nuoširdumo bei dėkingumo bičiuliams akimirkų. Atsargiai, kad jūsų atvirumas nebūtų suprastas kaip flirtas!



Šiandien būsite susirūpinę savo ir mylimojo santykiais. Įtarinėsite jį turint paslapčių, tačiau kol neturite aiškių faktų, neskubėkite kaltinti. Venkite savininkiškų pareiškimų ir gerbkite kito žmogaus asmeninę laisvę. Juk iš jo lauktumėte to paties!



Viena vertus, norite būti atviri su mylimu žmogumi, kita, baiminatės, kad tai, ką šiandien pasakysite, turės neigiamos įtakos tolesniems jūsų santykiams. Nors planetos šiandien įkvėps jums draugiau ryžto ir pasitikėjimo savimi, gerai pagalvokite, kokiu tonu ir maniera kalbėsite!

 



Šiandien planetos padės jums sudėlioti visas trūkstamas santykių dėlionės dalis. Jeigu jau ilgai siekėte betarpiško glaudaus ryšio su mylimuoju, dabar kaip tik metas imtis realių veiksmų! Užmirškite visas baimes ir drąsiai siekite to, ko trokšta jūsų širdis!



Keletas netikėtų įvykių gali visiškai sujaukti jūsų darbotvarkę. Negana to, būsite susirūpinę savo santykiais su šeimos nariais. Dėl šių priežasčių trokšite pasislėpti nuo pasaulio triukšmo ir ramiai pralaukti neramumus, nors greičiausiai realybė ne tokia baisi kaip įsivaizduojate. Neprisigalvokite konspiracinių teorijų ir užuot panikavę dėl to, ko galimai net nėra, pasidalinkite nerimu su artimu žmogumi.


admin · 2019-05-07 02:00 · 691 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt