TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-05-06)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-05-06)


Visata lems, kad šiandien bus sunku sklandžiai reikšti savo mintis, tad nenuostabu, jeigu dienai įsibėgėjus papulsite į keletą dviprasmiškų situacijų. Laimei, galiausiai sugebėsite suvaldyti situaciją ir vakare jausitės lyg slogios dienos nuotaikos nė nebūtų buvę!



Visata lems, kad šiandien bus sunku išvengti konfliktinių situacijų. Laimei, galiauiai sugebėsite susiimti ir padaryti viską, kad dienos pabaigoje nereikėtų gailėtis dėl to, ką pasakėte ir nusprendėte. 



Nors aplinkybės ragina jus greičiau apsispręsti, kol kas jaučiatės neužtikrinti dėl to, ką žinote. Trokštate atsiriboti nuo pasaulio triukšmo ir ramiai pagalvoti, tačiau tai padaryti ne taip jau paprasta. Laimei, antroje dienos susiklosčiusi situacija taps jums palankesnė. Pasinaudokite tuo! 



Šiandien aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, tad visur vėluosite, užmiršite svarbius dalykus, nesulauksite reikiamo pritarimo. Užuot susitaikę su neigiama kosmine energija, būsite pasirengę kovoti dėl savo tiesos iki paskutinio kraujo lašo. Žiūrėkite su kuo ginčijatės!



Šiandien jūsų nuotaika keisis žaibo greičiu, tad geriausia, ką galite padaryti, tai nesiimti atsakingų darbų ir vengti lemtingų sprendimų. Dieną praleiskite kiek įmanoma ramiau. Prisiminkite senus bičiulius!



Šiandien planetos paskatins jus neplanuotai išlaidauti, tad vaikydamisi svajonių, neužmirškite kartas nuo karto pasitikrinti savo sąskaitos balansą. Kaip rašė JAV prezidentas Tomas Džefersonas, neleiskite pinigų, kurių dar neuždirbote!



Šiandien viskas, apie ką ilgai svajojote, atrodys pasiekiama ranka, tad būsite pasirengę padaryti bet ką, kad pagaliau gautumėte tai, ko trokštate. Visata jūsų pusėje, tačiau, kad ir ko imtumėtės, neužmirškite mėgautis. Juk laimė – tai kelionė, o ne kelionės tikslas!



Atrodo, kad šiandien virš jūsų galvos susitvenkė juodi debesys ir jums teks spręsti rimtas asmeninių santykių problemas. Kaip bebūtų, nepasiduokite negatyvioms nuotaikoms. Nusiteikite, kad iš kiekvieno dalyko galima išmokti šio to gero ir išnaudokite šią patirtį tobulėjimui!



Visai tikėtina, kad šiandien kai kuriuos dalykus teks kartoti daugybę kartų kol galiausiai jus kas nors išgirs. Arba patys būsite pražiopsoję vertingos informacijos, dėl kurios dabar turėsite išklausyti visą litaniją iš naujo. Tik nenusiminkite ir, svarbiausia, nesinervinkite. Kantrybė padės išspręsti bet kokius nesusipratimus!



Šiandien daugelis jūsų minčių suksis apie darbo reikalus. Ypač, jeigu pastaruoju metu jį pakeitėte! Permąstydami paskutiniuosius savo projektus, pasistenkite nesiblaškyti ir būtinai pasilikite laiko naujoms užduotims. Gyvenimas nestovi vietoje, tad jums teks susitaikyti su paspartėjusiu tempu.



Daugybė netikėtų kliūčių gali sutrukdyti jums laiku užbaigti numatytą užduotį. Visa tai dėl planetų įtakos, kurios šiandien ir keletą artimiausių dienų įneš neramumų į artimiausią jūsų aplinką. Kad ir kaip susikomplikuotų reikalai, pasistenkite nesiblaškyti ir sprendimus priimkite tik gerai pailsėję.



Merkurijaus kelionė dangaus skliautu paskatins jus labiau susimąstyti apie širdies reikalus. Priimkite šią kosminę energiją kaip dovaną ir išnaudokite ją asmeniniams santykiams pagerinti!


admin · 2019-05-06 02:00 · 668 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt