TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 09:15
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-05-05)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-05-05)


Jeigu tik galite, šiandien nesėskite už automobilio vairo. Planetos perspėja apie ypač didelę nelaimingų atsitikimų tikimybę, taigi, būkite budrūs. Venkite bet kokio pobūdžio finansinių spekuliacijų ir skirkite daugiau laiko poilsiui. 



Nebijokite šiandien šiek tiek nukrypti nuo savo susiplanuotos darbotvarkės. Paradoksalu, tačiau kuo labiau stengsitės, tuo bus sunkiau išsilaikyti įprastose vėžiose. Vienas po kito netikėti įvykiai blaškys jūsų dėmesį, tad galiausiai vis tiek liksite nepatenkinti savo darbo rezultatais. Atsipalaiduokite ir taikykitės pri kintančių aplinkybių!



Galvoje sukasi tūkstančiai idėjų, tad visai nenuostabu, kad šiandien niekaip nesugebate susikaupti vienam darbui. Jus apėmusi optimistinė nuotaika privers manyti, kad dabar nesunkiai įveiksite visas kliūtis, tačiau nesikarščiuokite, net ir jūsų entuziazmas turi ribas! Sustokite, kad galėtumėte objektyviai įvertinti savo galimybes. Galbūt reikėtų atsisakyti keleto nelabai reikšmingų darbų, kad galėtumėte skirti visą dėmesį savo įsipareigojimams?



Nors puikiai sugebate įsivaizduoti detalių visumą ir regite savo ateitį plačiaekraniame formate, šiandien derėtų susiaurinti požiūrį ir susikoncentruoti į detales. Galbūt, jūsų maištingai sielai ši idėja visiškai nepatinka, tačiau tai yra būtent tai, kas padės jums pasiekti užsibrėžtų tikslų!



Galvoje – tūkstančiai idėjų ir smagiausia tai, jog planetų padedami šiandien sugebėsite jas tiksliai perteikti bet kokiai auditorijai. Jeigu tik panorėsite, šiandien nuversite kalnus neperžengdami savo pačių komforto ribų. Tad pasinaudokite šia puikia galimybe!



Stiprioji jūsų asmenybės pusė ta, kad jūs puikiai sugebate suderinti darbą ir laisvalaikį. Laimei, planetos šiandien akcentuos lengvesniąją gyvenimo pusę. Net jeigu turite galybę darbų, diena klostysis sklandžiai ir lengvai. Nesijaudinkite, jeigu šiandien nespėsite ko nors nuveikti, tačiau kartu elkitės atsakingai. Tegu jūsų vidinis vaikas žaidžia prižiūrimas brandesniojo „aš“!



Jeigu perkrausite savo darbotvarkę daugybe skirtingų užduočių, dar nereiškia, kad sugebėsite išlikti produktyvūs. Neužsižaiskite ties smulkmenomis arba rizikuojate stipriai pervargti. Skirkite daugiau laiko poilsiui ir apmąstymams. Pailsėję nuveiksite daug daugiau nei karštligiškai bandydami viską aprėpti per vieną dieną!



Šiandien būsite tokie žavingi, kad vargu rasis žmogus, galintis jums atsispirti. Laimei, planetų padedami, sugebėsite išlikti vienodai šmaikštūs, džiuginantys ir susikaupę savo užduotims. Dirbkite dėl tikslo, ne dėl pripažinimo!



Šiandien esate pasirengę išnaudoti visas progas atsipalaiduoti ir pailsėti nuo praėjusios savaitės darbų. Kodėl gi nepadarius to su mylimu žmogumi? Suplanuokite šiek tiek bendros veiklos ir mėgaukitės saldžiu buvimu dviese!



Planetos primena, kad priimdami sprendimus turite neskubėti. Kaip bebūtų, prieš akis – ilgas darbų sąrašas, tad norėdami viską padaryti kaip reikiant iš pradžių susidėliokite prioritetus.



Planetos lems, kad šiandien būsite jautresni nei visada. Jeigu jūsų neišvengiamai laukia rimtas pokalbis su mylimu žmogumi, pasistenkite iš anksto apgalvoti savo žodžius ir bendraukite kuo nuolankesniu tonu.



Pasistenkite įsijausti į beviltiško romantiko vaidmenį! Šiandien tai padės sustiprinti santykius su mylimuoju, o galbūt netgi užmegsite naują jaudinančią pažintį. Nebandykite kiekvieno nutikimo paaiškinti per logikos prizmę ir nemanykite, kad žinote tiesiausią kelią į laimę. Būkite pasirengę prisitaikyti prie kintančių aplinkybių!


admin · 2019-05-05 02:00 · 651 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt