TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-05-03)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-05-03)


Šiandien jūsų dėmesį gali blaškyti daugybė romantiškų galimybių, tačiau, kad ir kaip viliojančiai jos atrodytų, pasistenkite įvertinti savo darbus, atsakomybę ir tik tada atsiduokite malonumams. Priimdami sprendimus, neskubėkite!



Savaitę užbaigsite kupini didingų svajonių ir vilčių, deja, šiandien galite taip ir nesulaukti taip trokštamo aplinkinių palaikymo. Neliūdėkite, jeigu kol kas reikalai nesiklosto taip, kaip tikėjotės. Tegul mažytė nesėkmė neišmuša jūsų iš pasirinkto kelio!



Šiandien planetos paskatins jus mąstyti inovatyviai. Dabar turėsite puikią progą pasimokyti iš savo klaidų ir pagalvoti, kaip galėtumėte jų išvengti ateityje. Drąsiai siekite užsibrėžto tikslo ir Visata lydės kiekvieną jūsų sprendimą.



Paradoksalu, tačiau kuo labiau šiandien stengsitės priartėti prie savo svajonių, tuo labiau jos nuo jūsų tols. Nebūkite sau pernelyg griežti ir net pačiose tamsiausiose situacijose tikrai pamatysite dėmesio vertų galimybių. Dangus virš jūsų galvos netrukus pragiedrės, tad būkite tam pasiruošę!



Nepaisant to, šiandien noriai kalbėsite apie savo svajones su aplinkiniais, pernelyg nesuksite galvos dėl to, kaip jums pavyks pasiekti numatytus planus. Drąsiai svajokite apie ateitį, tačiau kartu neužmirškite, jog be ryžtingų poelgių gyvenimas gali taip ir nepasikeisti.



Jeigu šiandien planavote išvykti į trumputę kelionę, būkite ramūs, viskas klostysis kaip per sviestą. Jums puikiai seksis bendrauti su draugais ir kolegomis, tačiau išlieka nemenka tikimybė, kad susikivirčysite su mylimu žmogumi dėl to, kad atsisakysite padėti jam reikiamu momentu. Pasistenkite elgtis taktiškiau ir įsiklausykite į aplinkinių nuomonę.



Jeigu pastarosiomis dienomis stokojote įkvėpimo, šiandien reikalai pasitaisys iš esmės. Niūrūs debesys pamažu sklaidysis, palikdami daugiau erdvės nuotykiams ir naujoms patirtims. Ši diena ypač palanki dirbantiems kūrybinį darbą.



Atrodo, kad visas pasaulis šiandien gyvena kovinėje parengtyje tik ir nusiteikęs ginti savo poziciją nuo menkiausios provokacijos. Laimei, planetų padedami šiandien sugebėsite išlaikyti diplomatinius santykius su artimaisiais ir kolegomis darbe. Mąstykite kūrybiškai užuot vėlęsi į bereikšmius kivirčus. Geras pavyzdys užkrečia!



Šiandien iš naujo persvarstysite savo kelionės planus, tačiau ne dėl to, kad jums nebepatiktų numatytas maršrutas, o tam, kad galėtumėte jaustis laisviau prie jo pernelyg neprisirišdami. Dabar labai tinkamas metas sudalyvauti seminare ar paskaitoje, kuri padėtų praplėsti jūsų akiratį. Griebkite galimybę sužinoti naujų dalykų. Tai neabejotinai pakels jums nuotaiką ir įkvėps naujiems žygiams.



Darbe įsivyravusi įtampa ir virtinė nesusipratimų su kolegomis gali jus visiškai išmušti iš pusiausvyros. Kaip bebūtų, jeigu susikaupsite ir sąmoningai vengsite aršių diskusijų, galbūt sugebėsite išsaugoti ramybę vakare. Skirkite daugiau laiko atpalaiduojančiai veiklai, pailsėkite.



Šiandien trokšite nukeliauti į savo pačių susikurtą rojaus kapelį. Deja, tikri rūpesčiai, keliantys jums nerimą, niekur nedings kol svajingai žvilgčiosite pro langą. Pabandykite pažvelgti į savo gyvenimą kūrybiškai ir nebijokite elgtis spontaniškai!



Šiandien trokšite mesti visus darbus ir praleisti daugiau laiko su mylimais žmonėmis. Kaip bebūtų, turite tokių svarbių įsipareigojimų, kurių paprasčiausiai nevalia apleisti! Taigi susikaupkite ir nesiblaškykite. Labai tikėtina, kad jau vakare galėsite labiau atsipalaiduoti!


admin · 2019-05-03 02:00 · 613 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt