TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-05-02)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-05-02)


Jeigu pastaruoju metu įsitraukėte į bendrą projektą su kolega ar mylimu žmogumi, šiandien jums labai pasisekė. Viskas, ko imsitės, klostysis sklandžiai ir lengvai. Pasinaudokite šia puikia diena pristatyti savo sumanymus ir ieškoti aplinkinių pritarimo!



Draugų ir mylimojo kritika šiandien vaidins ypač svarbų vaidmenį jūsų profesiniame gyvenime. Atrodo, kad imsite svarstyti alternatyvius problemų sprendimus vien tik tam, kad paprieštarautumėte įsivyravusiai nuomonei. Pasistenkite įsiklausyti į aplinkinių argumentus ir nė nepajusite, kaip bendromis pastangomis užsibrėžtus tikslus pasieksite kur kas greičiau!



Pasinaudokite savo lakia vaizduote ir įpūskite santykiams su mylimu žmogumi daugiau gyvybės. Gerai įsiklausykite į savo širdies šauksmą ir elkitės taip, kaip jums liepia nevaržoma ir spontaniška Dvynių prigimtis. Nesitaikstykite su visuomenėje priimtomis normomis ir surizikuokite pasirodyti tokie, kokie esate iš tikrųjų!



Šiandien būsite tokie energingi, kad praktiškai viskas, ko imsitės, eisis sklandžiai ir lengvai. Pasitikėkite savo jėgomis – planetos jus lydi. Drąsiai priimkite atsakingus sprendimus. Galite neabejoti, rizika pasiteisins.



Jeigu keletą pastarųjų savaičių dirbote negailėdami jėgų, šiandien – ta diena, kai pagaliau sulauksite įvertinimo. Kolegos ir vadovai negailės jums liaupsių, o tai ne tik praskaidrins dieną, bet ir suteiks daugiau ūpo tolimesnėms užduotims. Planetų padedami galite gauti dar ir piniginę premiją, taigi mėgaukitės savo šlovės valanda!



Vien remdamiesi aklu tikėjimu išklysite iš pasirinkto kelio, nebent jūsų įsitikinimai yra labai tvirti ir motyvuoja jus labiau nei bet kas kitas gyvenime. Nieko neskubinkite, nesivelkite į grupinę veiklą, kuri jus šiandien tik žlugdys. Tuo tarpu veikla, susijusi su menu ar labdara, greičiausiai sukurs ilgalaikę vertę. Darykite tai, kas artima jūsų širdžiai ir greičiausiai įgaus pagreitį, jei tik toliau tuo užsiimsite. 



Daugybė žmonių šiandien kreipsis į jus prašydami patarimo, kadangi aplinkinių akyse atrodote puikūs planuotojai ir organizatoriai, sugebantys pasirinkti praktiškiausius darbo metodus ir visada greičiausiai pasiekiantys trokštamų rezultatų. Vikriai it voverės išanalizuojate esamą situaciją ir greitai apsisprendžiate, kas joje svarbu, o į ką nereikėtų kreipti dėmesio. Būkite dėmesingi savo pasekėjams!



Šį rytą galite susipykti su vienu iš savo bendradarbių. Atrodys, kad jis sąmoningai trukdo jums atlikti numatytus darbus laikus, pavyduliauja jums ir netgi skleidžia apkalbas apie jus. Tačiau dabar pasistenkite nesikarščiuoti ir apsimeskite, kad paprasčiausiai jo nepastebite. Pykčiu nepasieksite nieko gero!



Šiandien jus apims nuojauta, kad švaistote laiką bereiškiams darbams, kai galėtumėte atsiduoti veiklai, kuri jums išties patinka. Laimei, kad ir kokia niūri atrodytų diena, visada galite atsiremti į ištikimų bičiulių būrį. Meilės reikalai taip pat klostysis sklandžiai ir lengvai. Taigi mėgaukitės tuo, ką geriausio jums siūlo pats gyvenimas.



Nors nesulaukiate akivaizdaus autoritetų pritarimo, drąsiai siekite užsibrėžto tikslo. Pasitikėkite savo jėgomis ir netruksite įveikti visas kliūtis. Kaip tikri šių laikų detektyvai ieškokite sėkmės rakto smulkmenose.



Šiandien praleisite dieną analizuodami savo finansus. Venkite kraštutinumų ir po gana švaistūniškos savaitės nepulkite valgyti vien makaronų. Kad ir kas benutiktų, esate ryžtingos asmenybės, tad neabejokite – rasite tinkamiausią būdą išspręsti savo problemas.



Svajingai žvilgčiosite pro langą bandydami sugalvoti įtikinamą priežastį išvengti neseniai duoto pažado. Nors iš pradžių jūsų ketinimai buvo kuo nuoširdžiausi, ilgainiui įsibėgėję darbai visai nepaliko laiko tam, kam pasiryžote duodami žodį. Kad ir ką benuspręstumėte, atminkite, kad net ir menkiausias darbas gali būti labai svarbus. Nesipriešinkite įvykių tėkmei ir luktelėkite keletą dienų. Galbūt per jas atrasite reikiamo laiko savo pareigoms įvykdyti?


admin · 2019-05-02 02:00 · 666 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt