TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-05-01)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-05-01)


Šiandien jausitės it varžybose, nuolat lenktyniaudami su darbų terminais ir išmoningesniais kolegomis. Siekami kuo geresnių rezultatų neatmeskite aplinkinių nuomonės ir noriai prisijunkite prie komandinės veiklos. Kartu galite nuversti kalnus!



Labai gali būti, jog už taip trokštamą intymumą šiandien turėsite sumokėti didesnę emocinę kainą nei tikėjotės. Atminkite, jog tikrai neprivalote dėl ko nors aukotis ir juo labiau leisti kitiems daryti įtakos savo likimui. Išdrįskite atvirai pasikalbėti apie savo jausmus. Kuo anksčiau aplinkiniai supras, ko iš jų tikitės, tuo greičiau galės pasistengti jums tai suteikti.



Šiandien tiesiog trykšite originaliomis idėjomis, todėl nesitversite savame kailyje ieškodami pašnekovų, kurie galėtų jus išklausyti ir išsakyti savo nuomonę. Tikėtina, jog antroje dienos pusėje nuspręsite suorganizuoti spontanišką draugų susibūrimą vien tik tam, kad galėtumėte atvirai pasidalinti savo planais ir vizijomis. Nestabdykite savęs pernelyg analizuodami visad galimas pasekmes. Tiesiog atsiduokite savo sumanymui ir stebėkite, kur link šik jus nuves.



Šiandien jums teks nemažai atsakomybės, tačiau dėl to tik džiaugsitės. Jausitės energingi, pasitikintys savimi ir niekas nesugebės išmušti jūsų iš pusiausvyros. Kaip bebūtų, dirbdami nepersistenkite ir tausokite savo sveikatą. Juk nenorite palūžti iki finišo likus kelioms minutėms?!



Kad ir ko šiandien imtumėtės, viskas eisis kaip sviestu patepta. Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę ir visi manys, kad esate nepakeičiami diplomatai. Padėkite savo vaikui sukonstruoti žaislinį automobilį ir tapsite kompetetingais inžinieriais. Pagaminkite pusryčius arba pietus – jus laikys neprilygstamais kulinarais. Nepasiduokite pagundai piktnaudžiauti savo supergaliomis ir nenaudokite jų tose srityse, apie kurias iš tiesų visiškai nenutuokiate.



Šiandien tiesiog švytėsite intelektualumu bei charizma, o tai traukte trauks prie jūsų potencialius partnerius profesinėje ir meilės srityje. Praleiskite daugiau laiko su žmonėmis, bendraukite, apsilankykite viešuose suisbūrimuose ar draugų vakarėliuose. Vakare galite sulaukti netikėto atlygio už draugui padarytą paslaugą.



Planetos lems, kad šiandien trokšite į savo planus įtraukti kuo daugiau žmonių. Paprasčiausiais bendravimas taps dienos siekiamybe! Taigi ilgai nesukdami galvos pasikvieskite pavakaroti bičiulių arba patys aplankykite seniai matytus draugus.



Šiandien palanku užsiimti menine veikla, fantazuoti, bet tik ne mėginti praktiškai įgyvendinti kažką didingo. Tiesiog stenkitės palaikyti gerą nuotaiką ir ramiai laukite tinkamiausio momento pasireikšti profesinėje ar šeimyninėje srityje.



Dėl planetų įtakos šiandien bus lengviau nusistatyti prioritetus ir siekti užsibrėžto tikslo. Kaip bebūtų, susidūrę su pirmosiomis kliūtimis, nejučia imsite ieškoti atpirkimo ožio, kuriam galėtumėte sukarti visas savo nesėkmes. Nepanikuokite ir nebijokite nežinomybės. Juk kai kada pasiekti tikslą užtrunka ilgiau nei galite įsivaizduoti.



Šiandien gyvenimas atrodys it Rubiko kubas – kuo labiau stengsitės išsiaiškinti jums reikiamą informaciją, tuo viskas darysis sudėtingiau. Kaip ten bebūtų, nenusiminkite. Galbūt dabar jums ir nepavyks nuveikti visko, ką planavote, tačiau tikrai sugebėsite sudėti tvirtus pamatus savo ilgalaikiams tikslams.



Nepaisant to, kad šiandien jus sukaustė nerimas, pasistenkite to neparodyti aplinkiniams. Atminkite, kad negalite kontroliuoti visų gyvenimo įvykių, ir nesistenkite surikiuoti jų pagal griežtą darbotvarkę. Atsipalaiduokite ir labai greitai jūsų apsimestinė šypsena taps nuoširdžiu ir ilgalaikiu džiaugsmu!



Šiandien būsite labai svajingi, tad nesistebėkite, jeigu tą patį darbą kartosite po keletą kartų, kol galiausiai pasieksite norimų rezultatų. Kaip bebūtų, dabartinės jūsų fantazijos įkvėps jus naujiems žygdarbiams meilės srityje. Laukia įsimintinos patirtys!


admin · 2019-05-01 02:00 · 645 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt