TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-04-30)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-04-30)


Šiandien bus ypač sunku sudėlioti savo tvarkaraštį taip, kad spėtumėte nuveikti visus numatytus darbus. Nesate iš tų žmonių, kurie norėtų paaukoti dalį vienos veiklos, kad galėtų nedelsdami imtis kitos. Jums patinka naujos patirtys, tad kantriai dirbsite prie savo projektų, kol gausite iš jų viską, ko norėjote. Nesiviliokite lengvabūdiškomis pramogomis. 



Šiandien trokšite išsikalbėti ir papasakoti pasauliui apie savo jausmus, bet neskubėkite ir  pasirinkite patikimą klausytojų auditoriją. Apsiribokite keletu artimiausių draugų. Nėra, kur skubėti. Luktelėkite tinkamos akimirkos ir tikrai nepasigailėsite!



Šiandien būsite nusiteikę gana praktiškai, tad prieš priimdami kokius lemiamus sprendimus (ypač susijusius su santykiais ir meile), įsiklausykite, ką jums kužda intuicija. Dažnai racionalaus požiūrio nepakanka, kad išlaikytumėte gyvenimo harmoniją.



Nepaisant to, kad aplinkiniai tikisi jūsų dalyvavimo komandinėje veikloje, šiandien būsite labiau užsiėmę bandydami sudėlioti kasdienius darbus į vieną didelę ateities viziją. Nesijaudinkite dėl to, ką kalba kolegos. Juk tikrai neprivalote kaskart visiems įtikti! Sekite širdimi ir tikrai nepasigailėsite!



Gyvenimas pasiūlys jums išskirtinių galimybių pasinerti į romantiškus nuotykius, tad neribokite savęs ir atsiduokite jiems visa širdimi. Nebijokite pabūti spontaniški ir impulsyvūs. Dabar toks elgesys pasiteisins 100 procentų!



Šiandien Visata paskatins jus labiau pasirūpinti savo sveikata. Atminkite, jog tik sveikame kūne glūdi sveika dvasia! Taigi, dėmesingai sekite savo kūno ženklus ir, prireikus, drąsiai keiskite dienos planus. Norėdami būti aplinkinių įkvėpimo šaltiniu, visų pirma turite mylėti save!



Šiandien bus labai svarbu atrasti tinkamą pusiausvyrą tarp kasdienių darbų ir asmeninio gyvenimo. Skirkite pakankamai laiko artimiesiems ir savo antrajai pusei, priešingu atveju, dar nesulaukę savaitgalio jausitės išsekę ir nervingi.



Šiandien puikiai sutarsite su aplinkiniais, tad visai nenuostabu, jog darbo reikalai klostysis kaip per sviestą. Labai tikėtina, kad po pietų jums teks išvykti į trumpą kelionę asmeniniais reikalais ir tai sukels tikrą jausmų audrą tarp jūsų namiškių. Aiškindamiesi santykius, pasistenkite nesikarščiuoti ir gerai apgalvokite kiekvieną savo žodį



Šiandien turite puikią galimybę pakoreguoti savo ir mylimo žmogaus santykius į gera. Jeigu vis dar esate vieniši, dabar ypač tinkamas laikas megzti naujas pažintis. Kas žino, galbūt tas vienintelis jau visai čia pat, slepiasi už gretimo kampo? Pasikalbėkite apie savo lūkesčius ir nerimą su patikimu bičiuliu ir įsiklausykite į jo patarimus.



Šiandien turėsite aibę reikalų, tačiau tai jums nesutrukdys praleisti daugiau laiko su mylimu žmogumi. Tam, kad išvengtumėte nesusipratimų darbe, pasistenkite visas svarbiausias užduotis atlikti pirmoje dienos pusėje, kad vėliau galėtumėte mėgautis poilsiu ir artimo žmogaus draugija.



Nors atrodo, kad šiandien turite paskutinę galimybę žengti lemiamą žingsnį savo tikslo link, neskubėkite ir išlikte dėmesingi smulkmenoms. Nesijaudinkite dėl to, ko negalite pakeisti. Visai netrukus kasdienybė nušvis naujomis spalvomis, tad viskas, ko dabar reikia, tai išlaukti tinkamo momento!



Aplinkiniai žavėsis jūsų netradicinėmis idėjomis, tačiau iš tiesų jos nėra tokios radikalios, kaip atrodytų iš pradžių. Nepervertinkite savęs priimdami sprendimus! Nepaisant to, kad esate labai motyvuoti, prieš žengdami lemiamą žingsnį, privalote sulaukti aplinkinių pritarimo. Taigi daugiau lankstumo ir kompromisų!

 


admin · 2019-04-30 02:00 · 662 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt