TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 08:31
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-04-29)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-04-29)


Šiandien jūsų laukia ilgas darbų sąrašas, laimei, ryžto jums taip pat netrūks. Paradoksalu, tačiau dienos eigoje kilusios problemos  ilgainiui išeis tik į gera. Taip Visata nori atkreipti dėmesį, kur turėtumete patikrinti, pataisyti ar labiau įsigilinti. Būkite budrūs.



Šiandien būsite gana permainingos nuotaikos, mat didžiąją dalį dienos niekaip negalėsite atsikratyti minčių apie pašlijusius santykius su mylimu žmogumi. Atvirai pasikalbėkite apie savo nerimą ir nė nepastabėsite, kaip diena nusidažys šviesesnėmis spalvomis!



Šiandien pro pirštus nepraleiskite nė menkiausios smulkmenos, mat vienas neapdairus poelgis gali sugadinti keleto savaičių jūsų įdirbį. Ramiai patikrinkite kiekvieną plano detalę, įsitikinkite, kad nepaliko jame spragų. Žvelkite į gyvenimą su sau būdingu praktiškumu, tačiau kartu neužmirškite prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių.



Šiandien imsite nerimauti, ar gyvenime žengiate teisingu keliu. Net jeigu aplinkybės dabar neverčia jūsų priimti lemtingo sprendimo, drąsiai atsisakykite planų, kurie iki šiol nedavė norimų rezultatų. Neskubėkite ir skirkite laiko poilsiui. Juk ne veltui sakoma, kad rytas – kur kas protingesnis už vakarą!



Nors iš pažiūros ši diena niekuo nesiskiria nuo praėjusios, viduje išgyvenate tikrą jausmų audrą! Nerimaujate dėl santykių su šeimos narių, finansinių reikalų, pasiruošimo šventėms. Kad ir kas tai būtų, priimdami sprendimus pasikliaukite savo intuicija ir tikrai nesuklysite!



Jeigu svajojate apie gyvenimo permainas – dabar tam palankus metas. Gali būti, kad šiandien sulauksite papildomo darbo pasiūlymo, kuris ženkliai pagerintų jūsų finansinę situaciją. Bendraudami su žmonėmis, pasistenkite įsiklausyti į jų lūkesčius ir svajones. Kuo daugiau dėmesio skirsite aplinkiniams, tuo didesnę emocinę grąžą gausite ir būsite dar stipriau motyvuoti daryti gerus darbus.



Vien dėl to, kad šiandien jaučiatės kupini jėgų ir entuziazmo, dar nereiškia, kad turite griebtis visų įmanomų galimybių! Nieko tokio, jeigu šiandien labiau atsipalaiduosite ir paprasčiausiai mėgausitės savo fantazijomis.  Juk aplinkiniai neprivalo žinoti ir juo labiau pritarti visiems jūsų planams!



Šiandien jums puikiai pavyks suderinti savo galimybes su turimais resursais, tad aplinkiniai žavėsis jūsų drąsa bei logiškais sprendimais. Pasinaudokite Visatos palankumu, kad bent kiek priartėtumėte prie savo svajonių!



Norėdai įtikinti aplinkinius savo idėjomis, šiandien stengsitės nupasakoti kuo platesnį kontesktą. Juk būtent jis turėtų nuraminti vis dar abejojančius protus! Kaip bebūtų, neįsivaizduokite, jog jūsų sumanymai yra patys geriausi. Mąstykite filosofiškai ir nebijokite pakritikuoti patys savęs!



Šiandien mintimis galite sugrįžti į nelaimingos meilės prisiminmus ir tai kaip reikiant trukdys jums susikaupti kasdieniams darbams. Tai žinodami, sąmoningai generuokite teigiamas emocijas ir ieškokite pasitenkinimo šaltinių išgyvenamojoje akimirkoje.



Šiandien jus užvaldys adrenalinas, kadangi kiekvieną akimirką vis labiau artėsite prie užsibrėžtų tikslų. Kaip bebūtų, planetos gali įnešti į jūsų gyvenimą dar daugiau sumaišties. Būkite atidūs, reikšdami savo reikalavimus, kadangi rizikuojate užgožti kažkieno kito jausmus. Nors įprastai visai nevengiate rizikos, šiandien būtų pravartu geriau apgalvoti kiekvieną savo sprendimą.



Visata perspėja, šiandien prasideda jūsų meilės bei romantikos aukso amžius! Mėgausitės išskirtinai harmoningais bei intymiais santykiais su mylimu žmogumi, o jeigu vis dar esate vieniši, labai tikėtina, kad asmeninis žavesys ir šarmas padės jums užkariauti nuostabaus žmogaus širdį.


admin · 2019-04-29 02:00 · 648 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt