TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-04-28)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-04-28)


Net patys paprasčiausi namų ruošos darbai šiandien suteiks jums nenusakomo džiaugsmo, mat galėsite atsipalaiduoti ir bent trumpam atsiriboti nuo rimtesnių rūpesčių. Ilgai svajojate apie ramų vakarą su mylimu žmogumi ar draugais? Šiandien tam pats tinkamiausias metas! Mėgaukitės atokvėpiu ir kaupkite jėgas naujiems savaitės iššūkiams!



Šiandien trokšite atsipalaiduoti ir skirti daugiau laiko poilsiui, kaip bebūtų, pasistenkite susikaupti ir nepraleisti pro pirštus svarbiausių darbų. Patikėkite, jūsų valia galiausiai atsipirks su kaupu!



Nepaisant to, kad savaitgalis vilioja jus pramogomis bei linksmybėmis, tesėkite duotus pažadus! Užuot gailėję savęs, kad negalite atitrūkti nuo darbų anksčiau, pasistenkite išnaudoti šį laiką produktyviai, kad vėliau ramia širdimi galėtumėte atsikvėpti.



Norite to ar ne, šiandien atsidursite aplinkinių dėmesio centre! Nors iš prigimties nemėgstate, kuomet visų akys būna nukreiptos į jus, dabar bendradarbių ar šeimos narių įvertinimas atrodys ypač malonus ir glostantis savimeilę. Nesislėpkite šešėlyje, tačiau kartu pasistenkite neužriesti nosies!



Viskas, apie ką šiandien pajėgsite galvoti, tai malonumai ir poilsis. Dėl šios priežasties bus sunku susikaupti kasdieniams darbams. Nebandykite nuslėpti savo nuotaikos. Juk anksčiau ar vėliau aplinkiniai pastebės, kur link skrajoja jūsų mintys!



Šiandien jums trūks motyvacijos užsiimti rimtais darbais, tad visai nenuostabu, jeigu taip ir liksite per dieną nenuveikę nieko reikšmingo. Kaip bebūtų, juk sekmadienis tam ir yra, kad galėtumėte atsipalaiduoti bei skirti daugiau laiko sau. Mėgaukitės šia diena!



Šiandien būsite priversti įsitrauki į kažkieno kito jausmų dramą, o tai sutrikdys jūsų emocinę pusiausvyrą ir apkartins asmeninį gyvenimą. Tai žinodami, pasistenkite iš anksto atsiriboti nuo aplinkinių rūpesčių ir skirkite daugiau dėmesio savo pačių interesams. Tikrai neprivalote kaskart visus gelbėti!



Šiandien Visata paskatins jus atviriau įsiklausyti į aplinkinių patirtį ir iš jos pasimokyti. Tai, kas pastaruoju metu atrodė ypač svarbu, pamažu praras savo reikšmę, užleisdamas vietą naujiems, dar neišgyventiems jausmams. Dėl nieko nesijaudinkite ir pasinerkite į šį nuotykį atvira širdimi.



Šiandien nesiimsite nieko, kas neteiktų jums malonumo. Kaip bebūtų, puikiai žinote, kad norai ne visada sutampa su aplinkinių lūkesčiais. Priimdami sprendimus, atidžiai įvertinkite visas galimas pasekmes. Kartais tereikia vieno klaidingo žingsnio, kad sugriautumėte metų metus brandintus santykius!



Vienas iš jums artimų žmonių šiandien kreipsis į jus patarimo. Laimei, sugebėsite ne tik puikiai išklausyti, bet ir pateikti tam tikrų atsakymų, net jeigu jie nebus patys optimistiškiausi. Aplinkiniai supras jūsų gerus ketinimus ir vertins jus už atvirumą.



Šiandien kaip niekad trokšite išsivaduoti iš kasdienybės sąstingio, tad visiškai nesijaudinsite, jeigu nespėsite atlikti kai kurių gana įprastų darbų. Deja, kad ir kaip stengtumėtės įnešti į savo gyvenimą daugiau naujovių, dabar to padaryti paprasčiausiai nepavyks. Neliūdėkite! Naujienos pasieks jus tada, kai mažiausiai to tikėsitės!



Planetos perpėja, jau visai netrukus jūsų laukia pozityvios permainos, suteiksiančios daugiau galimybių profesiniame gyvenime. Prasideda kažkas nauja ir nepaprasta! Dabar tereikia labiau pasitikėti savo jėgomis ir neatsisakyti gyvenimo siūlomų galimybių.


admin · 2019-04-28 02:00 · 665 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt