TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-04-26)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-04-26)


Šiandien planetos skatins jus džiaugtis mylimojo draugija, tad atsipalaiduokite ir pasiruošktie savaitgaliui. Bendraudami su bičiuliais, pasistenkite neprimesti jiems savo nuomonės ir idėjų. Po pietų, prieš pat darbo pabaigą, jums dar teks išvykti į trumpą kelionę profesiniais reikalais.



Šiandien jums teks išvykti į trumpą kelionę darbo reikalais. Nesijaudinkite, jeigu dėl jos teks atidėti kai kuriuos laisvalaikio planus. Ši išvyka  padės jums geriau pažinti savo stiprybes ir įvertinti silpnąsias puses. Galėsite visiškai nesukti galvos nei dėl finansų, nei dėl socialinio gyvenimo.



Dabar ne pats tinkamiausias metas kelionėms ar stambioms finansinėms investicijoms. Kalbėdami apie profesinius reikalus, negražinkite faktų ir viską dėstykite taip, kaip yra. Nesusipratimai ir betikslės diskusijos tik apsunkins jums galvą beprasidedant savaitgaliui.



Vienas iš artimųjų šiandien kreipsis į jus finansinės pagalbos. Jeigu tik galite, neatsisakykite paskolinti pinigų. Greičiausiai giminaičio problema bus susijusi su rimtais sveikatos sutrikimais. Darbe gali pasklisti apkalbos apie jūsų darbo metodus. Pasistenkite nesureikšminti aplinkinių nuomonės ir nusiteikite ramiam savaitgaliui.



Šiandien planetos jums palankios, tad turite puikią galimybę pakeisti savo meilės reikalus į gerąją pusę. Jau po pietų galite susipažinti su labai įdomiu žmogumi ir ilgainiui ši draugystė taps labai vertinga bei įkvepianti. Mėgaukitės bendravimu ir neskubinkite įvykių!



Pirmoje dienos pusėje jausitės energingi ir kupini ryžto, tad pasistenkite visus svarbiausius darbus atlikti iki pietų. Visata siunčia perspėjimą, kad  jūsų asmeninės laisvės troškimas gali turėti labai neigiamos įtakos santykiams su mylimu žmogumi. Skirktie daugiau laiko savo meilės reikalams ir būkite dėmesingesni!



Šiandien būsite siaubingai susijaudinę negalėdami užbaigti kasdienių užduočių laiku. Nesikankinkite vieni ir nesidrovėkite paprašyti pagalbos. Antrąją dienos pusę skirkite mylimajam. Tiesiog atsipalaiduokite ir mėgaukitės meile!



Kad ir kaip stengtumėtės, šiandien niekaip neįstengsite padaryti visko, ką buvote suplanavę. Dėl šios priežasties darbe gali įsivyrauti įtampa, pakurstysianti nesantaiką su kolegomis. Neleiskite, kad nemalonumai darbe atsilieptų ir jūsų asmeniniams gyvenimui. Palikite rūpesčius už biuro durų ir vakarą skirkite maloniems šeimos rūpesčiams. 



Šiandien jums puikiai seksis bendrauti su žmonėmis, o tai lems ir finansinį pagerėjimą. Labai tikėtina, kad jau po pietų turėsite išvykti į trumpą kelionę šeimos reikalais. Prieš palikdami namus, keletą kartų patikrinkite, ar turite visus reikiamus dokumentus ir bagažą.



Ši diena ypač palanki meilės ir socialiniams reikalams, tačiau turėtumėte labiau pasisaugoti verslo ir profesinėje srityje. Tikėtina, kad dabar pajusite šiokių tokių finansinių nesklandumų, bet dėl to tikrai neverta jaudintis. Jau rytoj situacija pasikeis ir vėl galėsite džiaugtis materialiniu stabilumu.



Labai tikėtina, kad aplinkiniai ims reikšti priekaištus, jog skiriate jiems per mažai laiko. Jeigu pastaruoju metu buvote pasinėrę į buitį ar mokslus, šiandien stabtelėkite ir atsigręžkite į artimuosius. Nors intelektualinis tobulėjimas yra jūsų gyvenimo varomoji jėga, pasistenkite per tai neužmiršti šeimos poreikų. 



Šiandien būsite pasirengę kurti didingus ateities planus. Tai ypač palankus metas investuoti pinigus, imtis naujos veiklos ar leistis į kelionę asmeniniais reikalais. Pasinaudokite šia Visatos dovanojama sėkme ir pasisemkite naujų įspūdžių bei patirties.


admin · 2019-04-26 02:00 · 659 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt