TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-04-25)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-04-25)


Aplinkiniai užvers jus įdomiais pasiūlymais bandydami atitraukti nuo kasdienių reikalų. Deja, kuo daugiau žmonių kėsinsis į jūsų asmeninį laiką, tuo irzlesni ir nelaimingesni darysitės. Nebijokite pasakyti „ne“ ir branginkite savo pačių interesus. Kaip susidėliosite savo dienos planus, taip jausitės ir vakare!



Nepaisant to, kad gyvenime esate motyvuoti ir pasiryžę sunkiai dirbti dėl savo tikslų, šiandien dėl planetų įtakos negalėsite žengti nė žingsnio iš vietos.  Negana to, aplinkiniai pagaliau išvys jūsų jautriąją pusę, pamažu prisileisite žmones arčiau ir taip kursite intymesnius ryšius. Nebijokite pasirodyti pažeidžiami. Šiandien tai ne silpnumo, o stiprybės ženklas!



Visata lems, kad šiandien rizikuojate įsivelti į audringą diskusiją, tačiau jeigu iš anksto nusiteiksite taikiai ir savo argumentus dėstysite kiek įmanoma ramiau, galite išsaugoti vakaro ramybę. Atminkite, kad agresyvia kova pasieksite mažiau nei kompromisu!



Jeigu nepasirūpinsite savo širdies reikalais šiandien, ilgainiui jūsų aplaidumas gali kainuoti jums daugybę nervų. Pasistenkite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies, atidžiai išklausykite mylimojo poziciją ir noriai siekite kompromiso. Tai viskas, ko reikia, kad į jūsų asmeninį gyvenimą sugrįžtų darna ir ramybė!



Venkite griežtų pasisakymų ir skirkite daugiau laiko atviram bei nuoširdžiam pokalbiui su kolegomis, šeimos nariais ar mylimu žmogumi.  Jeigu tinkamai formuluosite savo idėjas, aplinkiniai netruks suprasti, ką norite pasakyti ir patys prisijungs prie jūsų planų!



Nepaisant to, kad šiandien daugybė žmonių pretenduos į jūsų dėmesį, turėsite pasistengti ir susikaupti svarbiausiems dienos reikalams. Kuo greičiau sutvarkysite darbo reikalus, tuo greičiau galėsite pradėti planuoti savaitgalio nuotykį su savo artimiausiais žmonėmis.



Šis ketvirtadienis jums – virsmo diena! Taigi, užbaikite visus pradėtus darbus ir pasiruoškite naujoms galimybėms. Būkite spontaniški ir nesijaudinkite, jeigu diena klostysis ne pagal planą. Juk tikrasis gyvenimo džiaugsmas – mėgautis dabartimi, taigi dabar pernelyg neįsijauskite projektuodami ateitį!



Šiandien praleisite daug laiko galvodami apie dalykus, kurie daugeliui žmonių nė netoptelėtų į galvą! Tuo tarpu jums visiškai natūraliai kyla mintys apie sekso paslaptis, mirtį ar gyvenimo prasmę. Dėl to kartais jaučiatės nejaukiai negalėdami prisitaikyti prie lengvų ir kasdieniškų pokalbio temų. Prieš ką nors sakydami, įsitikinkite, kad auditorija supras jūsų mintis teisingai!



Jaudindamiesi dėl visų galimų neigiamų meilės scenarijų, tik sudeginsite daugybę nervinių ląstelių. Žinoma, taip paprastai atsikratyti nerimo nėra paprasta. Greičiausiai stebėdami šiandienius įvykius prisimenate anksčiau išgyventas nemalonias patirtis. Pasistenkite atsiriboti nuo praeities ir susiklosčiusią situaciją vertinkite tik dabarties perspektyvoje!



Jus užplūdęs entuziazmas privers manyti, kad galite įveikti visus iššūkius. Kaip bebūtų, vien tik optimizmo nepakaks, kad galėtumėte mėgautis sėkme. Iš pradžių pademonstruokite savo profesines kompetencijas ir tik tada reikalaukite, kad aplinkiniai jus priimtų kaip lyderius!



Vos tik pajutę, kad kažkas bando nuo jūsų nuslėpti vertingą informaciją, visiškai prarasite kantrybę. Galbūt tiksliai nežinote aplinkinių ketinimų, tačiau puikiai gebate atskirti tiesą nuo prasimanymų. Įsiklausykite, ką jums kužda vidinis balsas, ir netikėkite jokiais kitais patarėjais. Intuicija šiandien – geriausia jūsų vedlė!



Tikėtina, kad šiandien jūsų gyvenimą temdys nuoskaudos dėl senų nesutarimų su kai kuriais žmonėmis. Tačiau, net jeigu sugebėsite atsitverti siena nuo patirto skausmo, tai dar nereiškia, kad susigrąžinsite harmoningą savijautą. Turite puikią galimybę pakeisti savo kasdienybę į gerą, tačiau kad tai padarytumėte, teks iš naujo įvertinti praeitį šiandienėje šviesoje.


admin · 2019-04-25 02:00 · 670 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt