TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-04-24)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-04-24)


Šiandien jums pasitaikys puiki galimybė užsidirbti papildomai. Tereikia vengti spekuliacijų ir prieš priimant sprendimą atsargiai įvertinti finansinę riziką. Po pietų galite susikivirčyti su mylimu žmogumi, nes niekaip negalėsite susitarti dėl vakaro planų. Labai tikėtina, kad vienas iš jūsų norės ilsėtis ant sofos, kuomet kitas kur pašėlusio vakarėlio planus mieste. Pasistenkite atsarti kompromisą ir bendraudami nesikarščiuokite.



Šiandien jūsų ramius ir harmoningus santykius su mylimu žmogumi gali sudrumsti seniai užmiršta nuoskauda. Bendraudami, pasistenkite išlikti kuo ramesni ir nepriekaištaukite dėl partneriui dėl visko iš eilės. Prieš ką nors sakydami, pasistenkite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies. Galbūt viskas ne taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio?



Šiandien jums puikiai seksis bendrauti su žmonėmis, tad nesunkiai įtikinsite juos net pačiomis beprotiškiausiomis savo idėjas. Labai tikėtina, kad jums pasitaikys puiki galimybė pakeliauti, tačiau dėl mylimojo pavyduliavimo jums teks atšaukti šiuos planus. Priimdami sprendimus, nesikarščiuokite ir klausykite savo širdies.



Dar ryte leisitės į gilią diskusiją su vienu iš savo bendradarbių dėl kai kurių finansinių sprendimų. Kad ir kaip būtumėte įsitikinę savo teisybe, pasistenkite neaštrinti susiklosčiusios situacijos ir siekite kompromiso. Jeigu sukaupsite valią ir išvengiste nesutarimo, galiausiai mėgausitės puikiais rezultatais.



Šiandien planetos paskatins jus veikti ne visiškai apgalvotais medotais, prasilenkiančiais su realia situacija.  Nesistenkite atsidurti aplinkinių dėmesio centre. Dažnai tylus ir kruopštus darbas atneša kur kas geresnių rezultatų nei tas, kurį stebi tūkstantis papildomų akių!



Nesibaiminkite dėl, ko nežinote. Visata suteikia jums unikalią galimybę  atsikratyti pasenusių nuostatų, įsitikinimų bei kompleksų. Susitelkite į širdies troškimus! Pasidalinkite savo nerimu su mylimuoju ar geru bičiuliu. Tai neabejotinai padės sumažinti įtampą.



Šiandien iš visų jėgų trokšite pelnyti mylimų žmonių paramą ir palenkti savon pusėn kitus pažįstamus. Atminkite, jog skubėjimas prie gero nepriveda, tad keletą kartų giliai įkvėpkite ir pabandykite dar kartą – tik dabar lėčiau, apgalvotai, žingnis po žingsnio.



Visata jums palanki, būsite puikios nuotaikos, tad su didžiuliu entuziazmu atliksite jums pavestas užduotis ir ieškosite naujų, inovatyvių metodų pagerinti darbo rezultatus. Savo pasiryžimu netruksite įkvėpti aplinkinius!



Nepaisnat to, kad darbo savaitė dar tik įpusėjo, šiandien patartina labiau atsipalaiduoti ir praleisti daugiau laiko su bičiuliais. Antroje dienos pusėje vienas iš seniai matytų pažįstamų gali pasiūlyti jums papildomo darbelio, kuris padės subalanduoti mėnesio biudžetą ir leis pasijusti finansiškai stabiliau. Kad ir koks geras atrodytų pasiūlymas, nepulkite stačia galva! Tik įvertinę visus pliusus bei minusus, priimkite galutinį sprendimą.



Šiandien būsite gana sutrikę ir, deja, jūsų finansinė padėtis tikrai nepadės pasijusti lengviau. Laimei, vienas iš vyresnių artimųjų ateis pas jus su pelningu verslo pasiūlymu, kuris padės atgauti materialinę pusiausvyrą ir sugrąžins pasitikėjimą savo jėgomis. Prieš priimdami galutinį sprendimą, neužmirškite pasitarti su savo gyvenimo palydovais: draugais, šeimos nariais, mylimu žmogumi.



Šiandien aplinkiniai galės vargiai jums įtikti. Nuolat niurzgėsite ir reikšite nepasitenkinimą įvairiomis smulkmenomis, kritikuosite kitų poelgius ar idėjas. Neleiskite, kad prasta nuotaika apkartintų santykius su draugais ir bendradarbiais. Žvelkite į gyvenimą paprasčiau ir nesinervinkite dėl keikvieno menkniekio.



Nuo ryto jus vargins dviprasmiški jausmai mylimojo atžvilgiu, tačiau vienas iš vyresnių giminaičių padės atgauti dvasios pusiausvyrą. Kad ir kas benutiktų, išlikite optimistiški. Jau visai netrukus situacija meilės srityje ims gerėti ir galėsite mėgautis harmoningais tarpusavio santykiais.


admin · 2019-04-24 02:00 · 648 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt