TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Vanilinis biskvitas tortui - purus, kvaptus ir nesudėtingas
Vanilinis biskvitas tortui

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaušinių (M dydžio, kambario temperatūros)
125 gramai cukraus
100 gramų miltų
50 gramų krakmolo
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės esencijos
šiek tiek sviesto (ar aliejaus formai aptepti)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile, plakite apie 7-8 minutes, ne trumpiau.

2.
Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius sumaišykite, persijokite į kiaušinių masę ir atsargiai išmaišykite iki vientisos masės. Jokiu būdu neplakite.

3.
Torto formos dugną išklokite kepimo popieriumi, ištepkite sviestu ar aliejumi, supilkite tešlą, pasukiokite formą kelis kartus, kad biskvitas išsilygintų.

4.
Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 - 35 minutes, ar iškepė, patikrinkite mediniu smeigtuku. Įkišus ir ištraukus, jis turi likti sausas, neapsivėlęs.

5.
Iškepus išimkite iš orkaitės, leiskite maždaug 5 minutes atvėsti. Peiliu atskirkite biskvito šonus nuo formos, išimkite jį, apverskite ant grotelių ir palikite visiškai atvėsti.

6.
Jeigu planuojate daryti tortą, biskvitą iškepkite iš vakaro, nes iškepęs jis turi pailsėti.




admin · 2019-04-21 18:00 · 670 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt