Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai burokėlių (jaunų, šviežių, nevirtų)
1 pundelis salotų (arba burokėlių lapų)
80 gramų fetos sūrio
1 sauja graikinių riešutų (ar kitų mėgstamų riešutų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius kruopščiai nuplaukite, nupjaukite šakneles. Supjaustykite stambiai kubeliais.
2.
Į lėkštę dėkite plėšytus salotų lapus, ant viršaus - burokėlius. Užtrupinkite sūrio, kapotus riešutus, dėkite smulkintą svogūną.
3.
Visus padažo ingredientus išmaišykite ir paragaukite, jei reikia kurio nors ingrediento dėkite kiek daugiau. Apliekite salotas ir iš karto patiekite!